Szeged és környéke

2012.09.18. 19:50

Bea mindenkit meghatott

Újabb szegedi énekes jutott tovább az X-Faktor válogatójából – immár a harmadik. Lass Bea ugyan 14 éves kora óta a fővárosban él, de gyermekkorát Szegeden töltötte.

Timár Kriszta

Újabb szegedi énekes jutott tovább az X-Faktor válogatójából – immár a harmadik. [namelink name="Lass Bea"] ugyan 14 éves kora óta a fővárosban él, de gyermekkorát Szegeden töltötte. A színészi végzettséggel rendelkező 29 éves lány bemutatkozó kisfilmjében elárulta: amikor gyermekkorában először próbálkozott az énekléssel, édesapja „mucsarücsögei asszonykórusként" értékelte teljesítményét, vagyis érzékeltette vele: nem ezzel kellene foglalkoznia.

– Mindig is nagy vágyam volt, hogy az éneklés is fontos része legyen az életemnek – magyarázta Bea, miért cseréli fel tervei szerint a következő években a színészetet a zenére. A szombat esti adásban ugyanis produkciójával mindenkit meghatott. [namelink name="Keresztes Ildikó"] megrendítőnek nevezte az előadást, amely eljutott a szívéig. [namelink name="Geszti Péter"] szerint az idei szezon eddigi egyetlen olyan énekese volt, aki miatt megállt a kés a levegőben. [namelink name="Nagy Feró"] pedig úgy fogalmazott: hihetetlenül csodálatos volt.

A fiatal énekes előadása után potyogó könnyekkel hallgatta végig a zsűri értékelését. – Akkor döbbentem rá, mennyire hiányzik valaki az életemből – mesélte. – Utána felhívtam az illetőt, elmondtam neki az érzéseimet, és ezzel egy nagy tehertől megszabadultam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!