Szeged és környéke

2019.02.08. 17:22

Bokatörő kátyú az utca közepén - Az önkormányzati képviselő segítséget ígér

Csörög rovatunkban hívta fel a figyelmünket egy veszélyes úthibára a Szentháromság utca elején Kovács Mihályné olvasónk. A városrész önkormányzati képviselőjénél érdeklődtünk, aki megígérte, intézkedik.

A. T. J.

– Egy nagyon veszélyes úthiba található a Szentháromság utca 8. előtt. Nemrégiben, amikor még hó borította, egy, a közeli iskolában dolgozó pedagógus olyan szerencsétlenül esett, hogy az SBO-n (Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály – a szerk.) kötött ki. Alaposan összetörte magát, a homloka és a térde sérült – mondta olvasónk, Kovács Mihályné, aki azért hívta fel Csörög rovatunkat, hogy felhívja a figyelmet az úthibára, és mással ne történjen ilyen.

Aki félrelép, könnyen  kifordulhat a bokája. Fotó: Kuklis István

Aki félrelép, könnyen kifordulhat a bokája. Fotó: Kuklis István

Kovácsné elmondta, a közelmúltban már kijelölték javításra a szomszédos szórakozóhely és a Szentháromság utca 8. alatti épület bejárata között lévő, tíz centi mély süllyedést, de olvasónk szerint valószínűleg elfeledkeztek róla. – Korábban a vízmű dolgozott a helyszínen, ők szépen helyrehozták az eredeti állapotokat, de a járdahiba maradt – tette hozzá.


A süllyedésről megkérdeztük a városrész önkormányzati képviselőjét, Sebestyén Józsefet (MSZP), aki már két éve a kerületi alapjának nagy részét ilyen felújításokra fordította. – Ha a járda javítást igényel, és én tudok erről, akkor természetesen megteszem a szükséges lépéseket, és intézkedem, a képviselői keretemből kijavíttatom a járdaszakaszt. A legfontosabb, hogy jusson el hozzám az információ, a fogadóóráim mellett a mobiltelefonszámom is megtalálható a város honlapján – hangsúlyozta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!