Szeged és környéke

2017.09.15. 11:47

Egyenlő bánásmódot!

Szeged - Több festéket az ajtóra főcímmel és Esélyegyenlőséget a férfiaknak alcímmel szerveződhetne Facebook-csoport, a szerdán nyílt szegedi Bortér legkisebb helyiségeinek megkülönböztető arculata kapcsán. Villámcsődületről, tüntetésről nincs információnk, de sok van még hátra a rendezvényből.

K. A.

A női traktust csak dicsérni lehet a változatosságért, a vidám színekért, ennek tükrében még lehangolóbb a szomorú, láthatóan energiatakarékos, koromfekete és meglehetősen retró egyenbajusz. Ha nem bérelt modulokról lenne szó, arra biztatnám a rendezvény illetékeseit, hogy az egyik közeli gimnázium művészetis diák-

jaival rajzoltassanak körbe minden bajuszt. Ha szépen megkérik őket, ez nekik csak ujjgyakorlat, és remélem, inkább vidám feladat, mintsem rangon aluli felület.

Gőzerővel épül a Bortér 2017. Fotó: Török János - GALÉRIA


Akár versenyt is lehetne hirdetni, a három legszebb alkotást pedig egy-egy üveg rendes borral díjazni. Mindez mehet lemosható festékkel, és ha a bérbeadónak is tetszenek az alkotások, egy lakkréteggel akár véglegesítheti is azokat. Máshogy mutatna a férfiszekció a Széchenyi téri karácsonyi vásáron vagy az első nagy tavaszi szabadtéri rendezvényen.

Egyenlő bánásmódot!  Fotó: Török János - GALÉRIA


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!