Szeged és környéke

2016.06.14. 13:05

Elfogták a dohánybolti tolvajokat

Elfogtak a szegedi rendőrök egy testvérpárt, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy a hétvégén több millió forint értékben dohánytermékeket loptak az egyik helyi dohányboltból.

A feltételezett elkövetők 2016. június 12-én éjfél és 3 óra között törtek be a szegedi boltba. Megbontották az üzlethelyiség falát, majd onnan kávét és dohányárut vittek el csaknem 3 millió forint értékben. A nyomozás során a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves baksi Á. Csabát és a szintén 33 éves Á. Istvánt, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. Elmondták, hogy az árucikkeket hol rejtették el. A rendőrség a lopott termékek jelentős részét megtalálta és lefoglalta, az elkövetéshez használt eszközökkel és ruhákkal együtt. 

Dohányterméket és kávét zsákmányoltak a testvérek. Fotó: police.hu

A két férfi ellen nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!