Szeged és környéke

2019.03.10. 19:32

Ezer szegedit tornáztatott meg Katus Attila, Béres Alexandra és Rubint Réka -fotók

Harmadszor rendezték meg a Topolya sori sportcsarnokban az intenzív aerobik napot, ahol többek között Katus Attila, Béres Alexandra és Rubint Réka tornáztatta meg a résztvevőket.

H. E.

A Topolya sori sportcsarnokban idén is sokan gyűltek össze azért hogy együtt tornázzanak Katus Attilával, Béres Alexandrával és Rubint Rékával. Az elsődleges cél azonban a jótékonyság volt, a rendezvény bevételét az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika intenzív osztálya kis beteginek gyógyítására fordítják. Tajti Zsanett-től, az osztály egyik orvosától és az Intenzív Aerobik Nap szervezőjétől megtudtuk ebben az évben infúziós pumpákat vásárolnak majd a bevételből, a sportnapon az osztály szinte minden munkatársa részt vett önkéntesként.

Ezer szegedit tornáztatott meg Katus Attila, Béres Alexandra és Rubint Réka. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA

A napijegy áráért annyi különféle mozgásformát ismerhettek meg az érdeklődök, amennyit akartak vagy amennyit bírtak. A kínálat igen széles volt. A vasárnap reggel 8-kor kezdődő aerobik napon a szegedi fitnesz klubok trénereinek órái mellett igazi nagyágyúk is eljöttek Szegedre. A délelőtt favoritja Katus Attila volt, Best Body óráján több mint négyszázan mozogtak együtt. Délután Béres Alexandra súlykontroll, Rubint Réka alakreform gyakorlataival égethették a zsírt a szegedi hölgyek, na és persze urak is. A Topolya sori sportcsarnok küzdőterén, fiatalabbak és idősebbek, nők és férfiak mozogtak együtt a jó célért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!