Szeged és környéke

2017.12.04. 11:21

Hivatalosan is elindult a SzegedRocks 2018: várják a zenészek jelentkezését

Hivatalosan is elindult a SzegedRocks 2018, és már lehet jelentkezni a zenészeknek arra a speciális rockzenei rendezvényre, amilyen még nem volt Magyarországon.

Munkatársunktól

Megírtuk: hatalmas dobásra készülnek jövő április elsején szegedi zenészek, akik rockzenei flashmobot rendeznek több száz zenész részvételével. A megmozdulás célja a rockzene, valamint az élő zenei produkciók népszerűsítése (2017. október 27.: Ezer rockzenész muzsikál majd együtt Szegeden).


A szervezők arról tájékoztattak, már működik az esemény weblapja (www.szegedrocks.hu) és Facebook-oldala. A honlapon várják a dobosok, basszusgitárosok, gitárosok és énekesek jelentkezését korra, nemre, életkorra és zenei stílusra tekintet nélkül. Egyetlen kitétel van: a dalok megfelelő szintű interpretációja.


 A nem mindennapi eseményen két külföldi és két magyar rockzenei sláger hangzik majd el. Íme a dalok: Billy Idol: White wedding, Blur: Song 2, Tankcsapda: Ez az a ház és Sun City: Nem izgat. A slágerek elérhetőek a SzegedRocks weboldalán. A jelentkezési határidő 2018. január 31.


 A SzegedRocks szervezői ígérik, a beérkező jelentkezéseket igyekeznek minél hamarabb visszaigazolni. A szervezők reményei szerint mintegy ezer zenész muzsikál majd együtt április elsején, a nemrégiben elhunyt Szurdi Zsolt születésnapján. Így tisztelegnek a kiváló szegedi muzsikus emléke előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!