Szeged és környéke

2019.02.06. 23:07

Késsel és bárddal indult dohányboltot rabolni két külföldi Szegeden: nem sikerült - fotók, videó

Két erősen ittas külföldi férfi akarta kirabolni a Mikszáth Kálmán utcai dohányboltot: késekkel és bárddal követelték a bevételt, amikor nem kapták meg, elmenekültek.

Suki Zoltán

Információink szerint két, erősen ittas szerb férfi volt a támadó, akik menekülés közben taxiba akartak szállni, de a sofőr nem engedte beülni őket, mert egyiküknek véres volt a keze. A rablási kísérletben egyébként ezen kívül senkinek sem esett baja. Indítványozták az elkövetők letartóztatását - a részleteket itt olvashatják.


Korábban írtuk:


A két külföldi férfi szerdán 6 óra után jelent meg a belvárosi boltnál. Egyikük a bolt előtt figyelt, míg társa bement az üzletbe, ahol egy késsel, valamint egy bárddal a bevétel átadását követelte az eladótól. Ennek ő nem tett eleget, ekkor a két támadó elmenekült a helyszínről - írja a rendőrség.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a kapott személyleírás alapján perceken belül azonosították a 34 és a 39 éves férfit, akiket a közelben elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A feltételezett elkövetők ruházatából több kés került elő. Ellenük őrizetbe vételük mellett felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

 

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu


Korábban


Nem sokkal tíz óra előtt érkeztünk a helyszínre, ahol már villogó rendőrautók zárták el az üzlet előtti területet. Arról, hogy megsérült-e valaki vagy fegyveres rablás történt-e, nincsen információnk. A környéken lakók semmit nem vettek észre, csupán a rendőrök érkezésére lettek figyelmesek. Információink szerint a rendőrök a közelben elfogtak két embert, akik talán összefüggésbe hozhatók az üggyel.

Szerda este megpróbálták kirabolni a Mikszáth Kálmán utcai dohányboltot. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!