Szeged és környéke

2019.04.26. 14:00

Kubatov: Szabó Bálint az maradt, ami 20 éve is volt

Szerda este Szegeden, a Professzorok Batthyány Köre tagjainak találkozóján vendégeskedett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. A választás mellett a politikus reagált Szabó Bálint kritikáira is, amit vele, és a szegedi Fidesszel szemben fogalmazott meg.

Munkatársunktól

Szabó Bálint sohasem szakadt el a gyökereitől, az elmúlt 20 évben nem változott semmit. Támogatta Gyurcsány Ferenc programját 2006-ban. Szabó Bálint először MSZP-sként, majd utána DK-sként, most pedig függetlenként próbálja átverni az embereket. 15 évvel ezelőtt ezt Szombathelyen tette, az ország másik felében, most, talán Botka hívására Szegeden játssza el a bajkeverő szerepét. Szabó Bálint egy baloldali bajkeverő volt, és az is maradt - reagált a lapunknak adott interjújában azt őt, és a szegedi Fideszt többször kritizáló Szabó Bálint szavaira Kubatov Gábor, aki a Professzorok Batthyány Köre tagjainak szegedi találkozóján vendégeskedett szerda este.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!