Szeged és környéke

2014.02.24. 11:26

˝Lakatlan tanyákat látok, nem tudom, hol vagyok˝

Egy órán belül megtalálták az eltűnt asszonyt a Mórahalmi Rendőrőrs körzeti megbízottai.

Delmagyar.hu

Az eltűnt nő fia hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. február 23-án 12 órakor, mert beteg édesanyja otthonukból ismeretlen helyre távozott. Elmondta továbbá, hogy telefonon nem tudja elérni anyját, aki kabát, valamint iratok nélkül hagyta el lakásukat. A Mórahalmi Rendőrőrs körzeti megbízottai azonnal az eltűnt nő felkutatására siettek. Többször hívták telefonon az 50 éves asszonyt, aki csak sokadik próbálkozás után vette fel a készüléket. Azt mondta a rendőröknek, hogy nem tudja merre van, csupán elhagyatott tanyákat lát a közelben. Az egyenruhások több kilométeren keresztül kutattak a nő után, míg végül a bejelentéstől számított egy órán belül megtalálták az egyik dűlőútnál.

A szemmel láthatóan zavart állapotban lévő asszonyhoz a rendőrök mentőt hívtak, akik beszállították őt az egyik szegedi egészségügyi intézménybe további kivizsgálás céljából.

Címkék#Mórahalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!