Szeged és környéke

2019.07.18. 14:51

Madagaszkár és Ausztrália világa vár a vadasparkban

Szombaton, július 20-án a világ két kü­­­lönleges területét járják be játékos formában a látogatók.

H.E.

Ismét éjszakai progra­mokkal várja a látogatókat a Szegedi Vadaspark. Szombaton, július 20-án a világ két kü­­­lönleges területét járják be játékos formában a látogatók. Madagaszkár és Ausztrália abban közös, hogy teljesen egyedülálló élőlények fejlődtek ki és maradtak fenn az elkülönült világukban. A program 18 órakor kezdődik és 21 óráig tart, ám utána is bent lehet majd maradni az állatkertben.

A Madagaszkáron őshonos gyűrűsfarkú maki. Fotó: Kuklis István

A Madagaszkáron őshonos gyűrűsfarkú maki. Fotó: Kuklis István

Nyereményjátékot, arcfestést, valamint a kicsiknek mesefoglalkozást is kínálnak a szervezők. Különleges hangszeres be­mutatón megismerkedhetnek az érdeklődők az ausztrál didgeridoo-val is. Emellett az esti látványetetéseken az elefántok és az oroszlánok mellett a Madagaszkáron őshonos gyűrűsfarkú makikkal és a sziget legnagyobb ragadozójával, a fosszákkal is ta­­lálkozhatnak, s megismerhetik a vadaspark egyik kedvencét, Rózsikát, az ausztrál rózsás ka­kadut is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!