Szeged és környéke

2019.01.12. 20:45

Még 3 hónapig limuzinozhatnak a beteg gyerekek - Egy másik jótevő segített a jótékonykodó szegedi taxisnak

Bár tavaly év végén azt írtuk, hogy utolsó körét tette a limuzinnal a jótékony szegedi taxis, most úgy néz ki, hogy Berinszki Zoltán tovább fuvarozhatja a beteg gyerekeket.

 A taxis elmondta, hogy egy budapesti férfi figyelt fel a történetére. A jótevő – aki nem szeretne a nyilvánosság előtt szerepelni – azt vállalta, hogy még három hónapra kifizeti a limuzin bérleti díját, a taxis, illetve az alapítványa pedig az üzemeltetési költségeket állja.


Berinszki Zoltán először 2016 karácsonya előtt kezdett jótékonysági akcióba: felajánlotta, hogy szenteste több kisgyereket hazafuvaroz a klinikáról, ha azért kellene csak benn maradniuk, mert a szüleiknek nincs pénzük útiköltségre. Az akcióból országos mozgalom lett.


A limuzinnal tavaly szeptember óta több száz beteg gyereket szállított kórházba. A gyerekek utaztatását saját zsebből állta, élményprogramnak szánta az utat, de év végére elfogyott a pénze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!