Szeged és környéke

2019.04.12. 21:17

Micsoda retro lakás, micsoda szegedi kilátással!

57 nm és mindössze 24,9 millió forint. Ezek a legfőbb paraméterei az ingatlanbazar.hu oldalán talált szuper otthonnak, amelyet jó eséllyel új tulajdonosa majd felújít - de azért reméljük, marad valami a retro hangulatból.

57 nm és mindössze 24,9 millió forint. Ezek a legfőbb paraméterei az ingatlanbazar.hu oldalán talált szuper otthonnak, amelyet jó eséllyel új tulajdonosa majd felújít, de mi bízunk benne, valamit azért meghagy az egyre nagyobb reneszánszát élő retro hangulatnak! Sok-sok fotó és egy elég jó ajánlat!

“Szeged Belvárosában, a Bartók téren 2 szobás, 57 m2-es, tégla építésű, 3. emeleti, felújítandó lakás liftes házban eladó. A lakás fűtése egyedi gázkonvektoros. Új műanyag ablakok és redőnyök. Felújított fürdőszoba és WC. Saját pincerész tartozik a lakáshoz. Kapukóddal ellátott földszinti bejárat és függőfolyosó. A függőfolyosóhoz csak 2 lakás tartozik. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben linóleum található. A válaszfalak bontásával amerikai konyhás nappali és a kamra megszüntetésével nagyméretű fürdőszoba is kialakítható.

Micsoda retro lakás, micsoda szegedi kilátással! - GALÉRIA

A közelben minden megtalálható, busz-, villamos- és troli megállók, gyógyszertár, játszótér, orvos, fogorvos, élelmiszerbolt, stb. 5 perc séta a Mars téri piac vagy a Széchenyi tér. Az egyetemek közelsége miatt akár albérleteztetésre is alkalmas lehet. A rezsi kifejezetten alacsony. Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető!"

További képek az eladó szegedi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!