Szeged és környéke

2015.07.03. 23:00

Nem készült el a szabadtérire a Kis Virág

Szeged - Már nem merek dátumot mondani, mert mindenki számon kéri rajtam - mondta Gyuris László mestercukrász, amikor tegnap kérdeztük, mikor nyit a Kis Virág cukrászda.

Munkatársunktól

– Rengeteg probléma közbejött, amelyekkel nem számoltunk. Most például a szellőzéssel vannak gondok. A villanyszerelés 65 százaléka kész. A gépek megjöttek, ahogy terveztük, jöhet hamarosan a beüzemelésük. Kint, a Klauzál téri terasz és kiszolgálópult kialakításánál szintén jöttek nem várt akadályok – adott helyzetképet [namelink name="Gyuris László"].

Szerdai lapunkban írtuk meg, hogy gőzerővel újítják a cukrászdát, ahol a mestercukrász szerint jelenleg is emberfeletti munkát végeznek. Korábban azt mondta lapunknak: rájött, hogy könnyelműen vállalta, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok nyitányával egyidejűleg megnyitja a Kis Virágot. Mint az már közismert, a határidőből még egyáltalán nincs kicsúszva. A várossal kötött megállapodásban azt vállalta, hogy idén december 11-éig megnyitja a Virág egyik egységét, 2016. június 11-éig pedig a másikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!