Szeged és környéke

2019.08.27. 12:52

Nemesi: Szívből gratulálok a Rádió 88-nak!

Sajtóközleményben és saját Facebook oldalán gratulált Nemesi Pál a Rádió 88-nak, miután a Médiatanács nyilvánosságra hozta: újabb öt évre hosszabbították meg az ikonikus szegedi rádió frekvencia-engedélyét.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a független polgármesterjelölt sorait:


“50 éve vagyok büszke szegedi, 29 éve Rádió 88 hallgató. 29 éve ébredek a Café 88 - ra, imádtam Genscher, Patkós, Gedzo és még rengeteg remek rádiós műsorait, személyesen is jó kapcsolatban vagyok több kollégával is. Amikor bizonytalanná vált a rádió sorsa, leültünk Tóth Géza ügyvezető-tulajdonossal, én is megpróbáltam minden követ megmozgatni az ügy érdekében. Örömmel láttam a több, mint 15.000 szegedit megmozgató Facebook-csoportot, egyben elszomorított, hogy politikai vetélytársaim megpróbáltak hasznot húzni a Rádió 88 kálváriájából, hősként vagy épp szabadságharcos mártírként beállítani magukat. Én a tiszta játék híve vagyok, így megfogadtam, kimaradok a dologból, csendben, a háttérben próbálok informálódni a rádió ügyében. Most sem szeretném politikai haszonszerzésre vagy sárdobálásra használni az örömteli tényt: megmenekült a Rádió 88! Két dolgot szeretnék csak: szívből gratulálni a menedzsmentnek, műsorvezetőknek, hírszerkesztőknek és méglegalább 29 évig Rádió 88 - at hallgatni!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!