Szeged és környéke

2009.05.17. 23:09

Telefonon kérdeztünk a jövőnkről

Szeged - Telefonon keresztül jósoltattunk magunknak több jövendőmondóval. A jóslatok - döbbenetünkre - nem álltak olyan távol egymástól, ahogy azt korábban gondoltuk.

Munkatársunktól

Egészséges kételkedéssel hívtunk fel telefonon olyan embereket, akik az interneten és a televízióban is jósként hirdetik magukat. Többek között anyagi helyzetünkkel és egészségünkkel kapcsolatban érdeklődtünk tőlük. Hitetlenkedésünk leginkább abból fakadt, hogy nem igazán tudtuk elképzelni: hogyan láthatják jövőnket az éteren keresztül. Aztán egy kicsit meglepődtünk.

Három különböző jósnővel beszéltünk negyedóra leforgása alatt, és többé-kevésbé mindannyian ugyanazt mondták kérdéseinkre. Mindhárman állították, hogy ez az év számunkra nem az anyagiakról szól.
Persze lehet, hogy csak a rutin szólt belőlük: a gazdasági válságban vélhetően nem sok hozzájuk fordulót vethet fel a pénz. Az egyik jósnő – nevezzük Mónikának –, ráadásul rendesen kikérdezett a különböző dolgokról, mielőtt választ adott volna kérdésünkre. Például kipuhatolta, hogy van-e hitelünk, és csak az igenlő válasz után mert bővebben beszélni rossz anyagi helyzetünkről. Ráadásul olyan rokonunkat is az élők sorában látta, aki már jó néhány évvel ezelőtt elhunyt.

Ettől függetlenül egyikük kártyájában sem volt benne – sajnos – az anyagi jólét 2009-re, tehát nem mondtak ellent egymásnak a jóslatok.

Amin igazán megdöbbentünk, hogy – szintén egymástól függetlenül – arról beszéltek, van egy kis baj a vérnyomásunkkal: magas. A beszélgetések után nem haboztunk, vérnyomásmérőt csatoltunk. Az eredmény a jósokat igazolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!