Szeged és környéke

2013.09.28. 16:07

Tényleg itt tartunk? Kinek kellett négy Honda-alufelni?

Szeged – Gellénék szombat reggel arra ébredtek, kopognak a szomszédok, mert elvitték az autójuk mind a négy kerekét. Nem akartak hinni a szemüknek...

Garai Szakács László

Update: [namelink name="Várkonyi Gergely"] kormánytisztviselő, a rendőrség megyei sajtóügyeletese arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz az ügyben ismeretlen tettes ellen.


– Tíz éve lakunk az Alsó kikötő soron, öt éve van ez a Hondánk. Soha nem történt nemhogy ilyen, semmilyen autós bűncselekmény. Nem loptak el innen autót, még csak meg sem karcoltak egyet sem, erre ez történik – mondta [namelink name="Gellénné Kunos Margit"], majd így folytatja: – A szomszédok ébresztettek. Este tízkor leparkoltam a ház elé, ahogy szoktam, majd ma reggel kilenckor szóltak. Pizsamában rohantunk le, nem akartunk hinni a szemünknek... A Hondánknak gyári alufelnijei voltak Barum nyári gumikkal. Ezeket ugyan most tavasszal vettük, de nem hiszem, hogy olyan értékesek és ritkák lennének, hogy tényleg le kellett szerelni és ellopni.

Tényleg itt tartunk? Kinek kellett négy Honda alufelni? Fotó: Karnok Csaba (galéria)


– Mit kezdenek egy Honda City gyári alufelnivel? – kérdez vissza Gellénné, de máris mondja tovább: – Döbbenetes volt, hogy ott állt a téglákon az autó.

A helyszínelők kijöttek, ujjlenyomatot is kerestek, de nem találtak, mindenesetre a téglákat bűnjelként bevitték. [namelink name="Gellén Lajos"] éppen most tesz feljelentést a rendőrségen. A felesége azt is elmondta, az autónak megrongálódott a karosszériája is, a Honda a féktárcsáin támaszkodott, azt is javítani kell.

– Szerencsére a téli gumikat rá tudtuk rakni, de egész egyszerűen sokkoló volt a látvány – mondta a fiatalasszony, aki nem bízik abban, hogy meglesznek a Honda kerekei. A Cityvel munkába jártak, iskolába vitték a gyerekeket, most egy ideig másképp lesz...

– Sajnálatra méltónak tartom ezek az embereket – mondja végül: – akik ilyet, így megcsinálnak, azok szerintem szánalmasak.

Érdeklődtünk a rendőrségen is, ám egyelőre nem tudtak az ügyről felvilágosítást adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!