Szeged és környéke

2017.06.20. 19:33

Tiloson áthaladó szerb kamionnak csapódott Feszty IC - videó, galéria

Szatymazra tartott az 5-ös főúton az a szerb kamion, amely a lámpa tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott majd egy vonattal ütközött.

delmagyar.hu

Személyi sérüléses baleset történt Szatymaz külterületén, az 5425-ös úton található vasúti átjáróban, ahol egy személyvonat és egy teherautó ütközött.

                                                          Videó: Axefly Vision


A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 5425-ös út balesettel érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök mostanra feloldották a forgalomkorlátozást, az úttest ismét teljes szélességében járható.

Darabokra tört egy vonattal ütköző szerb kamion Szatymaznál. Fotó: Tudósító | Csipak Levente - GALÉRIA

A baleset kedd délután történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy teherautó sofőrje az 5-ös számú főútról Szatymaz irányába tartott, majd a vasúti kereszteződéshez érve, az átjáró fényjelző berendezésének tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol egy Szeged felől érkező Feszty IC-vel ütközött. Az elsődleges adatok szerint a vonaton ketten megsérültek - közölte a rendőrség.

Legyen Ön is a tudósítónk!


Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az [email protected] e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

 

A legjobb tudósításokért fizetünk!


A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

background: url("https://www.delmagyar.hu/ftp/delm/hasznos/tudi_bg.png") no-repeat center bottom;

width:330px;

padding-bottom:10px;

margin:10px 0;

}

#tudositokiajanlo h2 {

background: url("https://www.delmagyar.hu/ftp/delm/hasznos/tudi_bg.png") no-repeat center top;

font-size: 14px;

font-weight: bold;

height: 24px;

line-height: 24px;

padding:0 10px;

margin:0 0 10px 0;

}

#tudositokiajanlo .inner {

padding: 0 10px;

display:block;

}

Érdekeset látott? Küldje be! Érdekeset látott?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!