Délmagyar logó

2019. 06. 21. péntek - Alajos, Leila 20°C | 28°C Még több cikk.

Sárkányhajók viadala a Tiszán

Zsibongó belváros, koncertek és árusok tömkelege jellemezte a hétvégén Szegedet, azonban a Tiszáról más hangok érkeztek.
Dobszó és a Húzd! felkiáltás. Ahogyan a városban az már ilyenkor megszokott, Sárkányhajó Viadal zajlott szombaton, több tucat szegedi szállt vízre. Húzták például a Naturtex-Szedeák játékosai, a női vízilabdások és a Szegedi Judo SE versenyző is, de a sportolókon kívül a PC Trade munkatársai és a Szegedi Szakképzési Centrum diákjai is beneveztek a Dél-Kínából származó sportág űzésére. Mindeközben a Partfürdőn a Fitt Family programsorozat részeként ergométeres evezés kihívásban próbálhatták ki magukat kicsik és nagyok. Vasárnap folytatódott a sportos hétvége a Kisstadionban, ahol foci, röplabda és kosárlabda mérkőzéseket tartottak a családoknak az I. SzegedSport Open-en.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel ezren húztak futócipőt az újszülöttek életéért

Közel ezren húztak futócipőt az újszülöttek életéért
A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány már 26 éve menti a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyében veszélyben lévő gyerekeket, az eddig megmentettek száma már a 24 ezer 700-at is elérte. Tovább olvasom