Szentes és környéke

2016.09.12. 18:10

Lámpalázasak lettek a szemetelők

Felhívást tettek közzé, hogy aki fotót készít a szabályszegésről, 10 ezer forintos vásárlási utalványt kaphat. Az is lehet, hogy a dolognak híre ment, és senki nem szeretné képen viszontlátni magát.

Králik Emese

 - Eddig nem túl sok felvétel érkezett, ennek bizonyára az is oka lehet, hogy nem könnyű egy ilyen fotót elkészíteni - közölte érdeklődésünkre a szentesi városellátó munkatársa, Kiss Ferenc. Megírtuk: az intézmény beleunt, hogy szélmalomharcot vív a szemetelőkkel.


Felhívást tett közzé, hogy aki – a tettes személyiségi jogait tiszteletben tartva – fotót készít a szabályszegésről, 10 ezer forintos vásárlási utalványt kaphat (2016. szeptember 1.: Fizetnek a szemetelős képekért Szentesen). Az is lehet, hogy a dolognak híre ment, és senki nem szeretné képen viszontlátni magát.


A szakember hozzátette: annyi hozadéka már mindenképpen van a kezdeményezésüknek, hogy a szelektív gyűjtőszigetek környékén a szokásos hulladéknak a harmadát helyezik ki manapság. Abban csak reménykednek, hogy a renitensek kukába teszik, ami oda való, és nem új helyszíneket kezdenek amortizálni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!