Szentes és környéke

2009.12.09. 22:04

Kiakadt a Big Family Nick Árpádtól

Szegvár - Övön aluli ütésnek érzi a Csillag születik szegvári erőművészcsapata, hogy Nick Árpád kétségbe vonta mutatványuk valódiságát. A híresség lapunkban kér bocsánatot a Big Familytől, de úgy véli, nem kell megsértődni egy mentor véleményén.

Bíró Dániel

Elégtételt venne Nick Árpádon a szegvári Big family. Az RTL Klub Csillag születik című műsorában bemutatkozó csapat holnap a Cool TV-ben szeretne találkozni a neves erőművésszel, aki egy korábbi nyilatkozatával csapta ki a biztosítékot. Egy internetes portálnak azt mondta Nick, hogy a Big family produkciója láttán felmerült benne: „Ez vajon egy paródia vagy netán a Kész átverés?" Az erőművész szerint a televíziós műsorban nem ellenőrizték, hogy a csapat által használt segédeszközök – a betonlapok, a köracél vagy a traktorkerék – igaziak-e. Az 57 éves erőember hozzátette, ha már másolják a mutatványait, akkor úgy tegyék, hogy hiteles legyen. Nick Árpád a cikkben azt is megígérte, meglesi majd a Big familyt egyik fellépésénél, és ha már ott jár, kipróbálja az eszközöket is.

– Eddig tiszteletben tartottuk az eredményeit, de ez a nyilatkozat övön aluli volt – mondta lapunknak Tóth József. – Nyilvános bocsánatkérést várunk Nick Árpádtól. Ha nem teszi meg, megmutatjuk, hogy más is képes az ő mutatványaira. Arra is bármikor vállalkozunk, hogy összemérjük az erőnket vele – fogalmazott a Big family korelnöke.

A szegváriak berágtak a híres erőemberre. Fotó: Tésik Attila

A szegváriak berágtak a híres erőemberre.
Fotó: Tésik Attila

– Kikérték a véleményemet, én pedig őszintén elmondtam. Abban a cikkben az is szerepel, hogy felajánlom a segítségemet a Big familynek. Még a számomat is meghagytam a szerkesztőségben, hogy kereshessenek, ha tanácsra van szükségük – nyilatkozta lapunknak Nick Árpád. Az erőművész hozzátette, nem kell megsértődni, ha egy idősebb mentor elmondja a magáét, inkább meg kell köszönni. – Én az eredményeimnek köszönhetem a sikert, nem tévéműsoroknak. Bánt, hogy úgy tekintenek rám, mintha az ellenségük lennék. Egy újságnak nyilatkoztam, de ha nyersen fogalmaztam, akkor a Délmagyarország és Délvilág hasábjain kérek bocsánatot tőlük – tette hozzá Nick Árpád, aki végül arra is utalt, hogy a jövőben egy produkcióban akár együtt is dolgozna a szegvári csapattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!