Szépek Szépe 2009

2009.08.16. 11:59

Adri születésnapját ünnepelték a szépek szépei

Szeged - Szerelmes üzenetekkel és gratulációkkal bombázzák a Peugeot C-Mobil Szépek szépe online kiszavazós valóságshow résztvevőit a mórahalmi verseny óta: a lányok szombaton Adri 18. születésnapját ünnepelték a szegedi Virág Cukrászdában.

R. Tóth Gábor

- Sokan megállítanak a verseny óta, gratulálnak. De ismerős vagy valahonnan - ezt is sokszor hallom. Többen írtak iwiw-en, van egy fiú, aki már számtalan levelet írt, csak egyetlen esélyt adjak - meséli Benák Tünde, a Peugeot C-Mobil Szépek szépe cím büszke birtokosa. De nem ad esélyt - mert hogy sok minden változott az elmúlt 2 hétben, csak barátja ragaszkodása nem. Sőt: a fiatalember még büszkébb a győztes lányra.

Mint emlékezetes: az ország első online kiszavazós valóságshow-jában 8 lány 7 napon át 24 órában versenyzett az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben. Most újra találkoztak: Nagy Adrienn 18. születésnapját ünnepelték a Virág Cukrászda teraszán. Édes pezsgővel, hatalmas feketeerdő tortával, tetején 18-assal.

Adri születésnapját ünnepelték a szépek szépei - KÉPGALÉRIA


Adri tehát egy egész évvel idősebb lett azóta - és jó pár kedves reakcióval is találkozott. - Hallom, ahogy mondják mögöttem: Szépek szépe verseny, ugye?

Rázsó Zsófitól mindenki ajándékba kapott kutyája felől érdeklődik. - Annyira aranyos ez a kis fekete palotapincsi. Gombócnak hívom. Már félig szobatiszta - árulja el sejtelmesen.

Aradi Gabriella, Benák Tünde, Dudás Zita, Rázsó Zsófia, Dobó Katica, az ünnepelt Nagy Adrienn és Meixner Nikolett a Virág cukrászda teraszán tartotta a születésnapi bulit. Fotó: Miskolczi Róbert

Aradi Gabriella, Benák Tünde, Dudás Zita, Rázsó Zsófia, Dobó Katica, az ünnepelt Nagy Adrienn és Meixner Nikolett a Virág cukrászda teraszán tartotta a születésnapi bulit. Fotó: Miskolczi Róbert
A rendezvény háziasszonyát, Dudás Zita búvárúszót rengetegen megállították a sportuszodában, idős férfiak is, szépek voltatok, bíztatták. - De az uszonyomat valaki ellopta az uszodában - meséli, nyilván egy kitartó ereklyegyűjtővel volt dolga. Majd Zsófi felderíti a bűnügyet: a lány továbbra is a rendőrség kötelékébe vágyik, nyomozó szeretne lenni.

var so = new

SWFObject("http://csp.picsearch.com/players/mediaplayer.swf?customimage=http%3A//csp.picsearch.com/img/b/U/v/H/thumb_bUvH3TvIPwLLuOOt3irPyw/9.jpg&playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3D-hLH3SgdPKt5reDxtVJM1dgcm86O2DuY7TsdT-mJzQa911xPnVLjj3nLjtInV2qCMfSt4LOw3LVt8VWbTjwQrRe7WxSUQNns-USSoVouH5-aaEadShe_-Y1ovDG8hiAACEEsTGZuXCyJIh3PcfO6hwAOxaTIntV9bjwzOJCpYkASKpzS8eiY5fQLPfyfeQI7UsBTKvnLt2XmE4yTq39_PscEt9PKQy-O&fullscreenpage=fullscreen%3Fpermaid%3DbUvH3TvIPwLLuOOt3irPyw&fsreturnpage=main%3Frequest%3Dframe%26permaid%3DbUvH3TvIPwLLuOOt3irPyw&repeat=list&allowfullscreen=true&", "mediaplayer", "320", "277", "8", "#F5F5F5");

so.addParam("quality", "high");

so.addParam("width", "320");

so.addParam("height", "277");

so.addParam("allowScriptAccess", "always");

so.addParam("allowFullScreen", "true");

so.write("bUvH3TvIPwLLuOOt3irPyw");

// ]]>

Édes percek: a Virág cukrászdában találkoztak ismét a lányok

A vásárhelyi Meixner Nikit már eddig is sokan szerették a városban, de a verseny óta szüleit is lépten-nyomon megállítják, gratulálva csinos lányukhoz. Aradi Gabinak és Dobó Katicának is több a rajongója, mint korábban.

Adri szülinapja a Virágban - KÉPGALÉRIA


Egy-egy videónak is komoly utóélete lett: az árnyjátéknak keresztelt szexi táncot sok férfiember emlegeti etalonként bizonyos társaságokban.

Fekete Beáta, a második helyezett és Ficzere Kata ezúttal nem lehetett a lányokkal, mindketten dolgoztak. A többiek helyettük is tüsténkedtek: a
Klauzál téri cukrászda mediterrán teraszán töltött délutánt fülledt este követte, a lányok hajnalig mulattak egy szegedi szórakozóhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!