Szépek Szépe 2009

2009.08.02. 20:25

Benák Tünde a Szépek szépe

Vasárnap eldőlt: Benák Tünde a Peugeot C-Mobil Szépek szépe cím birtokosa. 8 lány, 7 nap, 24 órában – egy hétig tartott lapunk és a delmagyar.hu online kiszavazós valóságshow-ja az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

R. Tóth Gábor

Két erős feketét kaptak vasárnap az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei és a delmagyar.hu olvasói: Benák Tünde és Fekete Beáta között dőlt el a küzdelem a Peugeot C-Mobil Szépek szépe játékában. A cím végül az SMS-szavazatok alapján Benák Tündéé lett.

A hazánkban egyedülálló show hétfőn kezdődött. Az első napon egy golyóban vízen jártak a szépségek- a szavazók ítélete alapján Aradi Gabriella süllyedt el. Az úszás, a kosárlabda és a hullámlovaglás sajátos elegyét igénylő második napi feladat után Dobó Katica esélyei is elúsztak. A szépségek rallyjában szerdán Ficzere Katalinnak nem sikerült bevenni a kanyart, a matraccal száguldozós, pecabotot markolászós és golyózós csütörtökön Rázsó Zsófiát, az első 3 nap ügyességi feladatainak győztesét golyózták ki a szavazók. A szexi autómosás után Meixner Nikolettre haboztak voksolni – negyedikként ő búcsúzott.

var so = new

SWFObject("http://csp.picsearch.com/players/mediaplayer.swf?playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DYd3PKhsxnAKbdksZf86CZkJF8E2gFGe9TzoQ9vXykwAr9IwW3gn_iwEYbflsvnL7__fJUk7VmY0-Bt5G3hUsBK2WUzphADuw5QGW5h3au7d_CVLkUAgOPg&fullscreenpage=fullscreen%3Fpermaid%3DV3_uqxgAW9fMNND5QKUoLg&fsreturnpage=main%3Frequest%3Dframe%26permaid%3DV3_uqxgAW9fMNND5QKUoLg&repeat=list&allowfullscreen=true&", "mediaplayer", "320", "277", "8", "#F5F5F5");

so.addParam("quality", "high");

so.addParam("width", "320");

so.addParam("height", "277");

so.addParam("allowScriptAccess", "always");

so.addParam("allowFullScreen", "true");

so.write("V3_uqxgAW9fMNND5QKUoLg");

// ]]>

Döntő
A szombat a homokos combok, pattogó gömbök napja volt: a szépségek strandröplabdáztak – kissé fáradtan az előző esti koktélparti után. Eldőlt: Nagy Adrienn végzett a harmadik helyen. Este a lányok karaoke-bulival vezették le a feszültséget az Erzsébet Kávézóban, Hungária- és Zoltán Erika-mixszel hangoltak a döntőre – talán erre gondolva énekelték: „mielőtt végleg elmegyek"… A szépségek vasárnap délelőtt szexi tusolással szórakoztatták a strandolókat. Mire felszáradtak a vízcseppek, megszületett a döntés is: a szavazók tehát Benák Tündének ítélték a Peugeot C-Mobil Szépek szépe címet.

Ajándékok

Az SMS-szavazók között kétfős, kalandos győri wellness-hétvégét sorsoltunk ki. A szerencse Radnai Istvánnak kedvezett – a Peugeot C-Mobil felajánlásával egy Peugeot 308-assal utazhat. Völgyesi Máté, Szabó Gabriella, Papp Róbertné, Dobó Piroska és Zsivkó Jánosné szintén SMS-ben voksolt: nyereményük 5 darab családi belépőjegy az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. A fürdő valamennyi lánynak 10 alkalomra szóló fürdőbelépőt ajánlott fel, valamint a győztesnek 20 ezer forint értékű wellness-csomagot. Tünde és Bea nyereménye egy-egy kétfős, félpanziós wellness-hétvége a zalakarosi Karos Spa-ban. A La Scarpetta Cipőbolt minden lánynak egy általa kiválasztott lábbelit ajánlott fel, a Körúti Szépség- és Hajstúdió szintén minden szépséget díjaz. Niki különdíjként 3D-s műszempillát kap, Tünde és Bea gyémántkezelést, Adri, Zsófi, Kata, Gabi és Katica kaviáros kezelést. Az első három helyezett Kriska Hajnalka divattervező egy-egy ruhakölteményét viselheti majd, Tünde egy nagyestélyit, Bea alkalmi ruhát, Adri pedig egy koktélruhát. A szegedi Direct design ajándékbolt strandfelszerelését Tünde kapja. Zsófi a játék eleje óta hangoztatta: szeretne egy kiskutyát. A szegedi Havasi Andrásné egy kéthónapos, törzskönyvezett, oltási lappal rendelkező fekete palotapincsit ajánlott fel neki.

Benák Tündi a Szépek Szépe


Szép szavak

A domaszéki, 22 éves Benák Tünde az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar tanító szakos hallgatója, jövőre végez.

-Köszönöm a szüleimnek, barátomnak és a barátaimnak, azoknak, akik akár ismeretlenül is szavaztak rám – kezdte a szépek szépe.

-Mit mond neked ez a cím?

-Olyan lány érdemli meg, akinek van kisugárzása, szép és szimpatikus az embereknek. Nagyon izgulós típus vagyok. Ha valamibe belekezdek, szeretem jól csinálni. Engem ez pörget fel.

-Barnaságot és jó baráti társaságot vártál a verseny előtt –láthatóan mindkettő összejött.

-Mindenkivel nagyon jó barátságot kötöttem, különösen Beával kerültünk közel egymáshoz.

-Egy hétig szinte kirakatban éltél. Hogyan viselted?

-Nagyon tetszett. A mottóm: soha ne add fel! Örülök, hogy legyőztem a félelmeimet, bementem a vízi golyóba, lecsúsztam a csúszdán, ezzel saját magam felett is diadalmaskodtam.

Ahhoz képest, hogy karúszókkal kezdted…Másban is változik az életed?

-Egy hétig szerepeltünk az újságban, biztosan sokak számára lehetek majd ismerős.

-Mi hiányzott legjobban?

-A szüleim és a barátaim. Ők mindig körülvesznek. Voltak nehéz pillanatok: a hét elején még többször végeztem az utolsó háromban, a hét végére aztán már vezettem is. De nem hittem el az utolsó pillanatig, hogy megnyerem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!