Szépek Szépe 2009

2009.08.20. 02:08

Topánka-tapogatás a La Scarpettában

Ezúttal a szépségek rendeztek kiszavazóshow-t, mégpedig a szegedi La Scarpetta cipőbolt polcai között: az üzlet egy-egy pár lábbelit ajánlott fel a 8 lánynak – ők pedig az aranytól a fehérig, strasszostól a visszafogottig mindent felpróbáltak.

R. Tóth Gábor

Csak a cipő meg a pánt ami bánt – énekelhette volna együtt az Emil.Rulez! zenekarral a 8 szépség a La Scarpetta cipőboltban: a lányok kiadós válogatás után döntötték el, melyik a szívükhöz és talpukhoz legközelebb álló lábbeli. A szegedi üzlet az online kiszavazós valóságshow minden résztvevőjének felajánlott egy-egy pár gyönyörű topánkát.

Ez volt ám a kiszavazóshow a javából: a lányok jó egy órán át sétálgattak a polcok között, válogattak, vitatkoztak, érveltek, húztak, vontak, térültek, fordultak – mígnem megszületett a döntés. Adri gyorsan választott: egy sötét, kissé fémesen csillogó magas sarkút – ráadásul stílusteremtőnek bizonyult, hiszen Katica is ugyanolyat kért végül. Niki a strandos nyár helyett már a hűvösebb napokra gondolt és egy őszi példányra voksolt.

Galéria kép

A sláger az arany volt: Bea, Tündi és Zsófi is e szín mellett döntött. Utóbbi egy rózsaszín darabbal flörtölt sokáig, de azt túl kihívónak találta. – Imádok cipőt próbálni – vallotta be a Peugeot C-Mobil Szépek szépe cím birtokosa, Benák Tündi, aki nehezen is hitette volna el velünk az ellenkezőjét: feketétől a fehérig, strasszostól a visszafogottig számos topánka megfordult kecses lábain.

var so = new

SWFObject("http://csp.picsearch.com/players/mediaplayer.swf?customimage=http%3A//csp.picsearch.com/img/I/5/Y/7/thumb_I5Y7LiKomMCLWITrDnUBJA/6.jpg&playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DwZAh5Ryq4othKX_F1SVoLcw2VfTO6_V3h5l8hLTI4H1UVB-R6uo1dDhr5ownQY4qYvmfWf3cDXqfJwwwLEPHt67wRS3YgB9w68YwSly56asMPUrB62bbX3WLRyMVBCc7--39AXhO5UrcP0SzVzwW9zQ7xojsScL6N3UqNjtcHpNZrAnu4Zk2KgwTA610N3uZySLH3KvuNr_gd2nH2jLMwafcqX6rpyPj&fullscreenpage=fullscreen%3Fpermaid%3DI5Y7LiKomMCLWITrDnUBJA&fsreturnpage=main%3Frequest%3Dframe%26permaid%3DI5Y7LiKomMCLWITrDnUBJA&repeat=list&allowfullscreen=true&", "mediaplayer", "320", "277", "8", "#F5F5F5");

so.addParam("quality", "high");

so.addParam("width", "320");

so.addParam("height", "277");

so.addParam("allowScriptAccess", "always");

so.addParam("allowFullScreen", "true");

so.write("I5Y7LiKomMCLWITrDnUBJA");

// ]]>Topánka-tapogatás a La Scarpettában

Ez idő alatt Gabi ugyanannak a lábbelinek 2 színe között vacillált, már-már a cipőkanalak véleményét is kikérte, s végül arany és fehér közül utóbbit zárta szívébe – és bokájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!