Szépek Szépe 2010

2010.08.18. 11:40

Edzésben a Szépek szépei

Az egy hetes bulival, és élményekkel teli mórahalmi valóságshow után rengeteg nyeremény vár még a Peugeot C-Mobil Szépek szépe 2 lányaira. A két győztesnek járó nyaralás, és wellness hétvége mellett minden résztvevő egy-egy havi kondi bérlettel is gazdagodott a Csini Fitness jóvoltából.

Kiss Adrienn

Bár a Peugeot C-Mobil Szépek szépe 2 versenyzői közül minden lány gyönyörű, mégis, mint minden nő, ők is találtak magukon olyan testrészt, amit szívesen formálnának még. Valaki a hasára, valaki a karjára, valaki pedig a fenekére akar edzeni. A lányoknak erre most bőven lesz lehetőségük, hiszen a Csini Fitness által felajánlott havi bérlettel, 30 napon keresztül annyiszor jöhetnek edzésre, ahányszor csak akarnak.

– Az edzőterem hidraulikus gépekkel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy nem súlyokkal dolgozunk, hanem olaj van a gépben, ami így egyenletes terhelést biztosít, és kevésbé veszi igénybe az ízületeket – mondta Nagy Ibolya edző.

Csini lányok a Csini fitneszben - KÉPGALÉRIA


A lányok mosolyogva vették birtokba a különböző masinákat, s bár közülük a legtöbben már korábban is jártak konditeremben, nem mindig tudták, hogy melyik mire való, elkélt hát Ibolya és Gergely Andi segítsége, akik minden lánynak készséggel magyarázták a helyes használat elveit. A Csini Fitness-ben 40 percig tartó, edző által vezetett köredzéseket tartanak, amelynek lényege, hogy a kondizók mindegyik gépet használhatják, de egyen egyszerre csak fél-egy percet töltenek, s így mennek körbe az összesen.

– Ez az edzésforma kiválóan alkalmas az egész test átmozgatására, fogyásra, alakformálásra és egészségmegőrzésre is. 15-70 éves korig bárkinek ajánlható, hiszen a gyakorlatok kialakításánál figyelembe vesszük az egyéni igényeket, az életkort, az edzettségi állapotot, és az esetleges betegségeket is.

Csini lányok a Csini Fitnesben
A 2010-es év Szépek szépei nagy örömmel vették át a névre szóló bérleteket, hiszen így nemcsak fittségüket tudják megőrizni, hanem egymással is sűrűbben találkozhatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!