SZIN Szeged

2017.08.25. 09:15

Élő Insta a SZIN-en

Egy fesztiválon nem egyszerű kitűnni a tömegből, ezért csak az igazán egyedi ötlettel előálló fiataloknak sikerül a mutatvány.

A. T. J.

Vagy azoknak, akik annyira szétcsapják magukat már este tízre, hogy alig állnak a lábukon, de őket most hagyjuk.


Így találkoztunk a Szegedi Ifjúsági Napok első éjszakáján, szerda este az újszegedi Partfürdőn a köntösös fiúval, akinek egy fogadásból kell hordania egy ronda fürdőköpenyt, vagy Fáni, a kék elefánt gazdájával.

2. nap: SZIN Irie Maffia, Halott Pénz és PASO csütörtökön, és még Intim Tornával is készül a SZIN. Fotó: Török János - GALÉRIA



A szegedi Simon Ádám egy dekorcégnél dolgozik, így nem volt nehéz elkészítenie a saját mobil, mozgó Instagram-oldalát. Az Insta az egyik legnépszerűbb fotómegosztó szolgáltatás, amelyen ő one_more_picture néven szerepel. A tábláján adott magának jó néhány lájkot is. – Éjszaka a csapatásnál leveszem, mert akkor már elég kényelmetlen, de egyébként rajtam van egész délután – mondta a fiatalember, majd vidáman fotózkodni kezdett két fiatal lány hátsó felével.

Címkék#SZIN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!