SZIN Szeged

Szeged - Közel 90 ezren fordultak meg a négy nap alatt idén a Szegedi Ifjúsági Napokon, a legtöbben szombat éjjel szórakoztak az újszegedi Partfürdőn. A szervezők már a 2018-as, jubileumi, 50. fesztiválra készülnek.
Milyenek voltak hajdan a Szegedi Ifjúsági Napok? Egészen mások, mint most: minden korosztályhoz szóltak, és az egész várost behálózták. És milyennek kell elképzelni az akkori fiatalokat? Hasonlónak a maiakhoz. Erről egy betiltott film is tanúskodik.
Szeged - Az 1968-as első szegedi Ifjúsági Napokon jutalomból vehetett részt a békéscsabai Lőrincsik Andrásné Zsuzsanna, akit most 70. születésnapjára unokái leptek meg egy SZIN belépővel pénteken.
Szeged - Hajnalban és kora reggel egy olyan arcát mutatja Szegedi Ifjúsági Napok, amit egyszer mindenkinek látni kell az életben. Mintha egy szürreális Tarr Béla filmet dobtak volna föl tragikomikus elemekkel és furcsa szereplőkkel.
Szeged - Felmértük a Szegedi Ifjúsági Napok gasztronómiai kínálatát, hogy megállapítsuk, igazi újdonságból kevés van, de egy fesztiválon senki sem a Michelin-csillagokat és a textúrák sokszínűségét keresi. Helyette viszont van majdnem beszélős hamburger é