Szocsi 2014

2014.02.06. 09:20

Kevesen voltak kíváncsiak a hódeszkások bemutatkozására a 0. napon

Bár csak pénteken (magyar idő szerint 17.14-kor) rendezik Szocsiban a megnyitóünnepséget, három számban csütörtökön megindulnak a versenyek.

Munkatársunktól

Kevesen voltak kíváncsiak a hódeszkások bemutatkozására a 0. napon

Nagyon kevés néző volt csak kíváncsi csütörtökön a szocsi téli olimpia első versenyszámára, a hódeszkások slopestyle (trükkös akadályverseny) selejtezőjére.

A helyi idő szerint 10 órakor kezdődött, közel hét órán tartó férfi és női kvalifikációs küzdelmek alatt a lelátók jelentős része üresen kongott, különösen a selejtező elején, illetve vége felé voltak nagyon kevesen.

Megkezdődtek a snowboard-és freestyle-sí selejtezők Szocsiban. Fotó: MTI/EPA/AP (galéria)


A gyér nézőszám a kiváló idő, a napsütés és a kellemes hőmérséklet fényében különösen meglepő.

A XXII. téli olimpián a láng csak a pénteki megnyitó csúcspontjaként lobban majd fel, ám a 0. napon három sportág képviselőinek már versenyeket rendeztek. A hódeszkások mellett a műkorcsolyázóknál a most debütáló csapatversenyben a férfiak és a párosok mutatják be rövidprogramjukat, síakrobatikában pedig a női mogul (buckasí) selejtezőjével kezdődtek meg a versenyek.

Megkezdődtek a snowboard-és freestyle-sí selejtezők Szocsiban. Fotó: MTI/EPA/AP (galéria)


Korábban

A nyitónapon a hódeszkások kezdenek magyar idő szerint reggel 7 órakor, a férfi és női lejtő stílus selejtezőit rendezik.

Síakrobatikában 15 órától rendezik a női mogul selejtezőit, míg a műkorcsolyások csapatversenyének férfi és páros rövidprogramjait 16.30 és 20 óra között rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!