Bulvár, celeb

2010.08.25. 09:40

Liptai Claudia megint a könnyeivel küzdött a képernyőn

Liptai Claudia szörnyű helyzetbe került a Mokkában. Larának, a napokban elhunyt 3 éves szegvári kislánynak az édesanyjával kellett beszélgetnie.

Delmagyar.hu

Lara több mint egy éve kapott új szívet, és úgy tűnt jól van, de a szervezete végül feladta a küzdelmet. Egy vírus megtámadta a tüdejét, ami végzetesnek bizonyult számára. Liptai Claudia telefonon beszélgetett az elhunyt kislány édesanyjával, aki végig sírt az interjú alatt.

A műsorvezető szintén könnyeivel küzdött a beszélgetés közben, ami érthető, hiszen ő is édesanya és nyilván valamennyire át tudja érezni a tragédiát. Ráadásul nemrég veszítette el szerelmét, amit nyilván szintén felszínre hozott a beszélgetés. Claudia az interjú közben maga is kifejtette: az ember számára felfoghatatlan az, hogy valaki nincs többé, akit úgy szeretett. Majd azt tanácsolta az édesanyának, legyen minél többet a szeretteivel, mert az segít.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!