ÚtOn

2023.04.12. 16:33

Élénk a forgalom az utakon

delmagyar.hu

Van bőven jármű az utakon, a külső körutakon végig, de a sugárutakon is, kiemelve a Kálvária, Kossuth és József Attila sugárutat, valamint a Szabadkai utat. Sok az autó a Tisza Lajos körút Anna kút és klinikák közötti hosszú szakaszán, a Boldogasszony sugárúton, a Zrínyi, Somogyi és Oskola utcán szintén. Tarjánban, felsővároson a Csongrádi sugárút - Rózsa utca kereszteződése, a Szilléri sugárút,  Etelka sor, Csillag tér, víztorony tér, ami nyűgösebb. A Felső Tisza parton is sűrű a forgalom, a Szőregi, Makai út kifele menő oldalán szintén, bár a hidakon viszonylag jól át lehet jutni.

A nagyállomással szemben útburkolat javításba kezdtek, egész pontosan a macskaköveket igazgatják, javítgatják. Emiatt a Szent Ferenc utca a körforgalom és az Indóház tér között zsákutca lett, kissé káoszos, a legjobb, ha egyelőre el is kerülik ezt a részt. – tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatárasitól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában