Az ünnepi hétvégén meghosszabbított nyitvatartással működik az ásotthalmi határátkelőhely

Az ünnepi időszakban, pénteken és szombaton meghosszabbított nyitvatartással, 7 óra és 22 óra között fogadja az utasokat az ásotthalmi közúti határátkelőhely.

delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Az ásotthalmi határátkelő vasárnaptól a korábbi működési rendje szerint, 7 óra és 19 óra között üzemel. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád vármegyében, így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a röszkei, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában