Két Csongrád-Csanád vármegyei hídon is javítási munkák kezdődnek

Delmagyar.hu

Illusztráció: Török János

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából két Csongrád-Csanád vármegyei, a szegedi Bertalan és a csongrádi Tisza-hídon is javítási munkák kezdődnek a napokban, melyet külső szakkivitelezők végeznek majd. Az autósoknak érdemes hosszabb menetidővel számolniuk a munkálatok ideje alatt.

2023. július 18-tól, keddtől kezdődően várhatóan 2 hetes átfutással zajlik majd a Csongrád utáni Tisza-hídon a dilatációs szerkezet garanciális javítási munkája. A beavatkozások félpályás útlezárás és jelzőlámpás forgalomirányítás mellett fognak zajlani.

A szegedi Bertalan Tisza-hídon szintén a műtárgy dilatációs szerkezetének javítási munkáit fogják végezni. A munka 2022. július 20-án, csütörtökön kezdődik, és a tervek szerint 1 hétig fog majd tartani. A munkálatok Szeged irányából Újszeged felé haladva mindkét jobb oldali forgalmi sáv lezárását szükségessé teszik. Ezért a javítás idejére irányonként egy-egy sávon haladhat majd a forgalom, a munkavégzés viszont nem érinti a híd gyalogosforgalmát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában