Szeged

2024.01.11. 08:40

Több utcában zajlanak munkálatok

Delmagyar.hu

Erős a forgalom mindenfelé. A bevezető utakon elsősorban befelé vannak többen, egyre hosszabb sorokban jönnek a Bajai, Algyői, Dorozsmai úton.
A körutakon, sugárutakon mindkét irányban sokan közlekednek, a legtöbben talán a József Attila és a Kossuth Lajos sugárúton vannak. A tarjáni és
felsővárosi területeken szinte minden főbb útvonal tele van, csakúgy a Felső Tisza-Part, főleg az eleje a lámpánál. A rakpart zárva, így a Tisza Lajos körút telített, torlódik a Dugonics tér, Aradi vértanúk tere. Sok az autó a Mars tér körül, a Kálvária elején, a Szabadkai úton, Boldogasszony sugárúton és a Stefánián. Zajlanak a munkálatok a Fő fasoron, a Gutenberg utcában, továbbá a Török és Mérey utca sarkánál kiszélesítették az amúgy is méretes gödröt, így a Török utca ismét egy irányú a Kossuth Lajos sugárút fele. Újszegeden a hídfeljárók utcáiban, illetve a hidakon is lassú a haladás, csak úgy a Makai, Szőregi út befelé tartó oldalán és a Temesvári körúton egyaránt. Az utak fagyosak, könnyen megcsúszhatnak az autók, figyelmesen vezessenek! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában