Vezető hírek

2021.12.13. 16:10

Megvannak a Gyermekmosoly első fordulójának nyertesei

De­cember 9-én, csütörtökön 10 órakor lezárult Gyermekmosoly játékunk első, Csongrád-­Csanád megyei fordulója. Két kategóriában díjaztuk a legszebb mosolyokat.

delmagyar.hu

Az évek óta nagy sikernek ör­­vendő pályázatunkra idén 602 nevezés érkezett a két korcsoportban, a beküldött fo­­­tókra pedig 15 275 szavaza­tot adtak le olvasóink. A pályázó szülők két kategóriában (0–3 éves és 4–7 éves) küldhették be a gyermekükről készült leg­­cukibb, leghuncutabb vagy épp a legpimaszabb képeket. Kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapott me­­gyei pályázók értékes Regio játék­utalvánnyal gazdagod­nak. 

Pályázatunk Csongrád-Csanád megyei nyertesei: 

 

A 0–3 éves kategória 

 

1. helyezett: Sipos Luca Bog­­lárka, Hódmezővásárhely – 15 000 Ft értékű Regio játékutalványt nyert; 

2. helyezett: Erdélyi Gábor Dániel, Szeged – 12 000 Ft értékű Regio játék utalványt nyert; 

3. helyezett: Ürmös Marcell, Szeged – 10 000 Ft értékű Regio játék utalványt nyert; 

 

A 4–7 éves kategória 

 

1. helyezett: Veres Dominik, Domaszék – 15 000 Ft értékű Regio játékutalványt nyert; 

2. helyezett: Conde Aicha Aaliyah, Hódmezővásárhely – 12.000 Ft értékű Regio játék­utalványt nyert; 

3. helyezett: Szepesi Zoé, Szeged – 10 000 Ft értékű Re­­gio játékutalványt nyert; 

A beküldött pályázato­kat megtekinthetik a www.del­­magyar.hu/gyermek­mosoly oldalunkon. A győz­­teseknek szívből gra­tu­lá­lunk, a nyeremények átvéte­lének részleteiről e-mailben ér­­tesítjük a szülőket. 

 

 

Ne feledjék, hogy az első forduló ugyan véget ért, de január 10-én 10 órakor kezdetét veszi az országos verseny, ahová a két kategória első helyezettjei jutottak tovább. 

A szavazás a második fordulóban újrakezdődik, az iz­­galmak tovább folytatódnak. Ismét szurkolhatunk a kedvenc pályázónknak, hogy ő legyen az, aki megnyeri a 300 000 forint értékű vouchert az alsópáhoki Bobo Fun Parkba és Kol­­ping Hotelbe. 

 

 

A második fordulóba került fotókért figyeljék www.delma­gyar.hu/gyermekmosoly oldalunkat 2022. január 10-én, hétfőn 10 órától! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!