7 ok, amiért érdemes jelentkezni

2022.01.04. 18:30

Keressük a 2022-es év Tündérszépeit

Már lehet jelentkezni a Mediaworks Hungary Zrt. országos szépségversenyére.

Munkatársunktól

Forrás: Karnok Csaba/Archív fotó

Ha betöltötted a 18. életéved és szívesen kipróbálnád magad egy szépségversenyen, közelebb kerülnél a modellek, a szépségipar és a divat világához, akkor ez egy jó lehetőség a számodra. Mondunk 7 okot, miért éri meg jelentkezni a Tündérszépek versenyre.

1. Értékes nyeremények várnak

A Tündérszépek győztese idén egy két személyes egzotikus nyaralást zsebelhet be, Emellett a győztes, valamint két udvarhölgye és a közönségdíjas egy 200 ezer forint értékű mobiltelefont, továbbá egy szépségápolási csomagot kap 30 ezer forint értékben. 

2. Profi fotók készülhetnek rólad

A versenyre saját fotókkal is lehet nevezni, de akik szeretnék, azokról profi fotósorozatot készítenek díjnyertes fotóművészeink – ezt külön kell jelezni a jelentkezési lapon

Megkezdődött a Tündérszépek szépségversenyének fotózása a műteremben. Forrás: Karnok Csaba/Archív fotó

3. Tapasztalatot és önbizalmat ad

Magabiztosságot csak úgy lehet szerezni, ha az ember tesz is érte! A verseny szervezői pedig mindent megtesznek azért, hogy a jelentkezők a legelőnyösebb oldalukat mutathassák be és jól érezzék magukat a megmérettetés során.

4. A természetes szépséget képviselheted

Mihalek Ágnes a Tündérszépek 2021 verseny megyei döntőse.Forrás: Frank Yvette

5. Felfigyelhetnek rád

Ez nem ámítás, a modellügynökségek folyamatosan keresik a fiatal szépségeket, egy ilyen verseny pedig jó megmutatkozási lehetőség. 

6. Tanácsokat adnak a korábbi szépségversenyek győztesei

A Tündérszépek versenyen is működik a mentorálás. Az idei verseny háziasszonya ezúttal Kárpáti Rebeka, 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

7. Életreszóló élmény

Az értékes nyeremények, a kapcsolatépítés és a megmutatkozási lehetőség mellett pusztán önmagában az élmény kedvéért is lehet jelentkezni. Lehet, hogy te vagy a következő Tündérszépek egyik győztese, de ez csak akkor derül ki, ha jelentkezel a megmérettetésre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!