Vezető hírek

2022.02.19. 13:55

Ne keress kifogásokat, legyél te is Tündérszép!

Munkatársunktól

20210212 Szeged Indul a Tündérszépek bemutatása lapunkban is. Képen: A képek már a szerkesztő előtt a monitoron Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Azt hiszed, csak a modellalkatú lányok jelentkezhetnek a Tündérszépek szépségver­senyre? Vagy nincs elég önbizalmad? Olvasd el, miért érdemes mégis benevezned az országos megmérettetésre. 

 

Országosan több százan je­lentkeztek már a Tündérszépek szépségversenyre, és Csongrád-Csanád megyéből is hétről hétre egyre több nevezés érkezik. Még mindig várjuk azonban a regisztrációkat, mert tudjuk, hogy nálunk élnek a legszebb lányok. Sokan azonban kifogásokat keresnek, vagy nincs elég önbizalmuk, ezért az alábbiakban összeszedtük, miért érdemes akkor is belevágni ebbe a kalandba, ha azt gondoljátok, hogy esélytelenek vagytok. 

Sokan azt hiszik például, hogy csak a magas hölgyeknek van esélyük. Pedig ez nem modellverseny, így a magasság nem elsődleges szempont. A megyei és a regionális fordulók ráadásul az online térben, fotók alapján zajlanak, így ott nem is derül ki, ki hogyan mutatna a kifutón. Ezen a versenyen a szervezők a szépséget keresik, így egy bájos arc sokkal többet ér, mint a manö­kenalkat. Szeretjük az egyéniségeket is, így az sem gond, ha netán van néhány tetoválásod vagy testékszered. Ha ezek harmonizálnak az egyéniségeddel, könnyen lehet, hogy a zsűri meglátja benned a fantáziát, ma már ezek sem jelentenek kizáró okot a szépségversenyből. 

 

Mivel a verseny kétharmada fotók alapján zajlik, sokan félnek attól, hogy ha nem tudnak profi módon mozogni a kamera előtt, nem készülhet róluk olyan fotó, amivel kitűnhetnek a mezőnyből. Nos, aki emiatt aggódik, annak javasoljuk, hogy kérje fotóriporter kollégánk segítségét portfóliója elkészítésében. A szakértő szem sokat segít abban, hogy mindenki a legelőnyösebb oldalát tudja megmutatni, így a tapasztalatlanság sem lesz hátrány. A fotózás ráadásul a tapasztalataink szerint sok hölgynél az önbizalmat is meghozza, aki tehát kishitűségből nem jelentkezett még, csak bátorítani tudjuk: próbálja ki magát, megéri. 

 

A szakértő szem sokat segít abban, hogy mindenki a legelőnyösebb oldalát tudja megmutatni, így a tapasztalatlanság sem lesz hátrány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!