Szegedi hírek

2022.04.02. 13:03

Bartók Csaba: Ömlik a vidék fejlesztésére a kormányzati pénz

Békét, biztonságot és folytonosságot ad a magyaroknak a Fidesz–KDNP – erről Bartók Csaba, a megye 1-es számú választókörzetének ország­gyűlési képviselőjelöltje beszélt lapunknak, aki szerint nulla kockázatot vállal az, aki a jelenlegi kormánypártra szavaz vasárnap. Kiemelte, a vidék fejlesztéséért szeretne dolgozni a jövőben is, de már ország­gyűlési képviselőként.

Kiss Anna

Bartók Csaba: Békét, biztonságot és folytonosságot ad a magyaroknak a Fidesz–KDNP. Archív fotó: Török János

 A megye 1-es számú választókerületének minden ajtaján bekopogtattunk az elmúlt hó­napokban a munkatársaimmal. A kilométerekben és energiában gazdag munka során a sok pozitív visszajelzés mellett sok megkeresést is kaptam a települések lakóitól annak kap­­csán, hogy milyen megoldatlan ügyek vannak helyben 

– mondta el lapunknak Bartók Csaba, Csongrád-Csanád megye 1-es számú választókörzetének országgyűlési képvi­selőjelöltje (Fidesz–KNDP). 
 

 

Hozzátette, ő abban az érdekes helyzetben van, hogy másfél éve a párton belül választókerületi elnök, amelynek so­­rán az ellenfele, a jelenlegi országgyűlési képviselő munkáját végezte. 
 

 

 Ha tetszik, ha nem, az ön­­kormányzati fejlesztések megvalósulása érdekében én végeztem el a kormányzat irányába az érdekérvényesítő tevékenységet. Amíg Szabó Sándor panaszkodott, addig so­­sem látott mennyiségű pénzt tudtunk Szegedre és a választókörzet további hat településére hozni. Életszerű, emberközeli programok valósulnak meg, amelyek által előrébb jutnak a települések, az ott élők életfeltételei pedig jelentősen javulnak 

– mutatott rá. 
 

 

Bartók Csaba hangsúlyozta, ömlik a vidék fejlesztésére a pénz, ezt a napokban tett be­­jelentésük is jól tanúsítja. Eszerint elkészülhet a Szeged-­táblától Tiszasziget végéig a bekötőút új burkolata 911 millió forintból, Tiszaszigeten sport- és családi park jön létre 150 millió forintból, Deszk 521 millió forintból válthatja valóra terveit, Kübekházán a csapadék- és belvízmentesítést fejlesztik 110 millió forintból, Klárafalván a faluház válik kor­szerűbbé 50 millió forintból, míg Újszentiván Petőfi utcai játszóterének felújítására 125 millió forintot nyertek. Megjegyezte, a felsorolás itt nem áll meg, hiszen még számos pályázat van elbírálás alatt. 
 

 

Nagy megtiszteltetés, hogy míg korábban sportoló­ként öregbíthettem Csongrád-Csanád megye hírnevét, addig most a Fidesz–KDNP vá­­lasztókerületi elnökeként, és reményeim szerint a jövőben országgyűlési képviselőként dolgozhatok a megye felemelkedéséért 

– emelte ki. 
 

 

Bartók Csaba szerint nulla kockázatot vállal az, aki vasárnap a Fidesz–KDNP mellett te­­szi le a voksát, hiszen ez volt az a párt, amely kivezette a válságból az országot, és amely békét, biztonságot, folytonosságot ad a magyaroknak április 3. után is. 
 

 

– Büszke vagyok arra az ér­­dekérvényesítő munkára, amelyet az elmúlt másfél évben végeztem el a körzetben, és amely komoly, pozitív irányba mutató változást eredményezett Szegeden és a környező településeken. Ezt a munkát szeretném folytatni április 3. után is, de már országgyűlési képviselőként szeretnék tenni a térség fejlődéséért 

– szögezte le. 
 

 

Elárulta, a kampány utolsó napjai mozgósítással telnek számára, munkatársaival ott vannak az utcákon és a telefonvonalak végén is, vasárnap pedig szavazni megy, ezt a családjával közösen teszi majd. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!