Vezető hírek

2022.04.27. 20:00

Öt új mobilházat telepítenek a kempingbe

Hamarosan megkezdődik a kempingfejlesztés második üteme.

Munkatársunktól

A kempingben újabb lakókocsihelyeket is kialakítanak, a belső utakat pedig aszfaltozzák. Fotó: Kovács Erika

Öt mobilházat telepítünk, amelyek épületenként 4+1 ágyasak. Ezeket nem egylégterű épületeknek kell elképzelni, lesz, amelyikben egy, de olyan is, amiben két hálószobát alakított ki az építő. A kemping területén belül lévő utakat ugyanezen fejlesztésen belül szilárd burkolattal látjuk el. A víztisztító műre 2019-ben feltett fehér ponyvasátort is lecseréljük, amit kulturált, fahatású szendvicspanellel váltunk ki – mondta Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető igazgatója. 
 

A tavaly augusztusban át-­ adott kempingben újabb lakókocsihelyeket is kialakítanak, a sátorhelyek és a tramtrain trafója között pedig szolgálati parkolóhelyeket létesítenek a fürdő dolgozóinak. Felújítják az egykori étterem épületét is. 
A kempingfejlesztés 300 millió forint fölötti összeg. 
A múlt hétvégén már volt vendége a kempingnek, egy házaspár pihent nálunk. A szezon ezután kezdődik. Szerencsére az előbb felsorolt munkák nem tartanak hosszú ideig, vagyis nem zavarják majd a vendégeket. A mobilházakat csak el kell helyezni, az útépítés igazából aszfaltozást jelent, hiszen az alap már korábban elkészült. Az étterem felújítását pedig lehet majd úgy ütemezni, hogy az már a szezon végére essen – mondta Katona Zsolt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!