Vezető hírek

2022.05.29. 18:55

Bepalacsintáztak a sándorfalvi gyerekek - Fotók

Mindenkinek ízlett a palacsinta, amelyből többféle is volt a gyereknapon. Fotó: Karnok Csaba

 Sok gyerek van szerencsére Sándorfalván, sok palacsintát is sütünk nekik 

– mondta a település polgármestere, aki maga is beszállt a palacsintasütésbe a piactéren vasárnap délután.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna azt is elmondta, hogy a sok gyerek több mint kétezret jelent, ezért bízik benne, hogy elég lesz az az 50 kilogramm liszt, amellyel gyereknapra készültek. 

Ráadásul mindenkit megnyugtatott, hogy ha egy felnőtt szeretne, ő is kaphat az édességből, nem zavarják el. A sándorfalvi programot vasárnap délután 2 órakor kezdték, de addigra már le volt sütve egy jó adag palacsinta, amire szükség is volt, hiszen folyamatosan érkeztek a gyerekek a rendezvényre. Aki pedig nem akart palacsintázni vagy már túl volt rajta, az más programok közül is válogathatott. 

Ott voltak a Kövér Béla Bábszínház óriás, és kevésbé óriás bábjai, a művészek még egy bábsimogatót is rendeztek. Az ilyenkor szokások arcfestésen és kürtőskalácson kívül pedig meg lehetett nézni a település tűzoltóautóit, de a rendőrök is kivonultak a saját járművükkel. Délután még fellépett a Tejbegríz együttes és a Budai Sándor citerazenekar is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!