Tündérszépek

2019.09.12. 10:12

Megkezdtük a megyei Tündérszépek fotózását

Néhány napig várjuk még a jelentkezéseket a Tündérszépek országos szépségversenyre, akik azonban már beküldték adataikat, azok számára elkezdtük portfólióik elkészítését. A stúdiófotózást fotóriporter kollégáink végzik, akik minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a lányok a lehető legjobban mutassanak a képeken.

Munkatársunktól

Elkészültek az első portfóliók a Csongrád megyei Tündérszépek-jelentkezőkről.

Fotó: Kuklis István

Új szakaszához ért a Tündérszépek országos szépségverseny előkészítése: tegnap megkezdtük a jelentkező lányok portfóliójának elkészítését. Mint arról már többször hírt adtunk, megyei és regionális fordulót követően lehet bekerülni a legszebbek közé, akikre televíziós showműsor és értékes nyeremények várnak. A Délmagyarország abban segíti a Csongrád megyei jelentkezőket, hogy fotósaink elkészítik azokat a képeket, melyek felkerülnek majd honlapunkra és amelyek alapján a zsűri, illetve olvasóink eldöntik, kik juthatnak tovább a szűkített mezőnybe.

Néhány jelentkezőt tegnap már megfotózott Frank Yvette kolléganőnk. Elsőként Vári Enikő érkezett, aki soha nem vett még részt hasonló dologban. Kicsit meg is volt illetődve, de fotósunk hamar feloldotta gátlásait és mindenben segítette. – Mutassuk meg az alakod, fordulj még egy kicsit – hangzottak az utasítások, melyek közül a legfontosabb az volt: mosolyogjon. Yvette hirtelen ötlettől vezérelve végül Enikő ruhájának övét is alternatív módon hasznosította: a szépségkirálynő-jelölt hajába kötötte, hogy ezzel is különlegesebbé tegye a fiatal lány megjelenését.

Tóth Evelin kicsit rutinosabban mozgott a fényképezőgép előtt, hiszen táncosként megszokta a szereplést és egyszer fotózáson is volt már. – Jobb volt, mint amire számítottam. Ha volt is egy kis lámpalázam, a bikinis fotózásra az is teljesen elmúlt – mesélte élményeit.

A 26 éves Tri Swita Ratnasari volt a tegnapi nap legfelkészültebb szereplője: három szett utcai ruhát hozott az alkalmi és a bikini mellé, hogy egyéniségét minél jobban megmutathassa, táskájában pedig egy nagy sminkkészlet is lapult, hogy fotózás előtt tökéletesre igazíthassa megjelenését. – Az egyetemen sokat modellkedtem és divatbemutatókon is szerepeltem – mesélte a jávai lány, akit magyar férje is elkísért.

A fotózások a jövő héten folytatódnak, és néhány napig fogadjuk még a jelentkezéseket is a versenyre. Fotóriporter kolléganőnk az első nap tapasztalatai alapján azt javasolja minden lánynak, hogy legyenek bátrak. Ha kérdésük van, tegyék fel nyugodtan, ha pedig úgy érzik, ismerik már, milyen póz áll jól nekik, mondják el. Aki még tapasztalatlan a fotózás terén, érdemes egy tükör előtt kipróbálnia, mi hogyan mutat. Bátran lehet hozni kiegészítőket is, amik megmutatják az egyéniséget és kicsit feldobják a megjelenést. A hajat érdemes úgy elkészíteni, hogy az többféleképpen is fésülhető legyen a fotózás során, egy kis smink pedig feltétlenül szükséges, melyből olyat érdemes választani, ami nem hivalkodó és kiemeli a szépséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!