Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

A végzősök szerint az Audi a legjobb munkahely

Az Audi Hungaria másodszor áll az AISEC-Develor rangsor első helyén. A nemzetközi egyetemi hallgatói szervezet az elmúlt év végén ötezer végzős részvételével készítette el felmérését.

2009 végén a jövőbeli mérnökök és gazdasági szakemberek 2008 után ismét a győri vállalatot választották a rangsor élére. Így az Audi Hungaria immár második alkalommal szerezte meg a „legvonzóbb munkaadó" címet. – Ez az elismerés megerősítése annak, hogy a személyügyi stratégiánk a helyes úton halad. A vonzó termékek és az innovatív technológia mellett a végzős hallgatók a vállalati kultúrát, a biztos munkahelyeket és a szakmai előrelépés lehetőségét értékelték – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyi igazgatója az elismerés átvételekor.

Az elmúlt évben általánosan uralkodó trenddel ellentétben az Audi Hungaria a  2009-es év folyamán a szakmunkásvizsgát tett fiatalok közül 35 szakmunkással, a friss diplomások közül több mint 20 új mérnökkel kötött munkaszerződést. Emellett a vállalat idén 85 gyakornoki helyet hirdetett meg tíz különböző szakmában. Az Audi Hungaria továbbra is számos vonzó munkahelyet kínál magasan képzett mérnökök számára a vállalat különböző területein, mint például a termelés, motorfejlesztés, minőségbiztosítás, logisztika és szerszámgyártás.

Munkakép a győri Audiból.
Munkakép a győri Audiból.

A Top Talent Program keretében az Audi Hungaria Magyarország tíz legjobb műszaki frissdiplomását célzottan kereste, és az idei év elejétől a motorfejlesztés, a gyártástervezés és más különböző termelési területen kínált munkalehetőséget számukra. – Mi nemcsak vonzó munkahelyeket kínálunk, hanem izgalmas jövőképet az Audi Hungariánál és a konszernen belül – állítja Rozman.

A teljes rangsor www.legvonzobbvallalat.hu honlapról tölthető le

Olvasóink írták

 • 4. Cat 2010. március 13. 14:54
  „Zs
  Nem a legjobbat, hanem a legvonzóbbat keresték.”
 • 3. Celtis 2010. március 11. 15:44
  „Aki úgy gondolja, menjen nyugodtan oda dolgozni. Az első tapasztalatok megszerzésére végül is elég az az öt év, amíg elfogy az olaj...”
 • 2. Zs 2010. március 09. 14:05
  „Mert az iskolapadból úgy sejti a zöldfülű versenyző...”
 • 1. KolompárRómeó 2010. március 09. 12:07
  „Honnan tudja a végzős, hogy milyen egy munkahely, ahol soha nem dolgozott?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konnektoros Suzuki Genfben

A korábban bemutatott üzemanyag cellás SX4 és konnektoros hibrid Swift után egy, a környezetre még… Tovább olvasom