Délmagyar logó

2018. 10. 24. szerda - Salamon 8°C | 14°C Még több cikk.

Több megye szállodáiból lopott, spanyol börtönből hozták haza a rendőrök - fotók

19, mágneses zárral ellátott szállodai szobát pakolt ki egy csopaki férfi. A zárakat nem rongálta meg. A nyomozók Spanyolországból hozták haza, ott is börtönben ült.
Több százezer forintot loptak el egy gyulai szálloda két szobájából 2016 márciusában. A szobák ajtaján a mágneses zárakat úgy nyitották ki, hogy a zárak nem rongálódtak meg, nem mentek tönkre. A Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították azt a férfit, aki a gyanú szerint Békés mellett Veszprém, Pest, illetve Baranya megyében összesen 19 szállodai szobából lopott.
Több megye szállodáiból lopott, spanyol börtönből hozták haza a rendőrök. Fotó: polcice.hu - GALÉRIA

A 36 éves csopaki Sz. Attila külföldre, Spanyolországba utazott, ezért európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfi Spanyolországban büntetés-végrehajtási intézetben volt, a spanyol hatóság 2017. november 3-án átadta a magyar hatóságnak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Veszprémi Járásbíróság 2017. november 6-án elrendelt.

A lopások miatt indított nyomozást a rendőrség lezárta, és a büntetőeljárás iratait 2017. november 14-én Sz. Attila ellen vádemelési javaslattal továbbítja a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségre - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veréssel végződött a szájkarate: rosszul járt a mezőhegyesi testvérpár

Veréssel végződött a szájkarate: rosszul járt a mezőhegyesi testvérpár
Két férfi megvert egy testvérpárt Mezőhegyesen. Együtt italoztak, majd szóváltás alakult ki… Tovább olvasom