Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

A rendőrség feloszlatta a tüntetést a városházán

A Város Mindenkié reggel óta tüntetett a Fővárosi Közgyűlésben a hajéktalanokat érintő javaslat ellen. A demonstrálók szóbeli figyelmeztetést kaptak.
Tarlós: félrevezető, politikailag motivált akció volt

A főpolgármester álláspontja szerint félrevezető és politikailag motivált volt a Város Mindenkié csütörtöki tiltakozó akciója, amellyel a szervezet három órán át megakadályozta a Fővárosi Közgyűlés munkavégzését.

Tarlós István az MTI-nek azt mondta: a demonstrálók által felolvasott kiáltvány esetében felmerül a rágalmazás, az esetleges lázítás fogalma. Szavai szerint az érintettek túl azon, hogy olyan helyzetet kívánnak 100 százalékosan megoldani, amire még Svédországban sem képesek, az előző városvezetés semmilyen mértékben nem gondoskodott a hajléktalanokról, különben nem lennének tele velük az aluljárók és utcák.

A főpolgármester szerint a Város Mindenkié olyanokkal "hecceli ezeket a szerencsétlen sorsú embereket", ami egyáltalán nem igaz. Példaként említette: az önkormányzatnak ha akarna sem lenne módja lakást adni a hajléktalanoknak, hiszen a fővárosnak 149 lakása van, abból száz lakhatatlan.

Megjegyezte: Demszky Gábor volt főpolgármester és Horváth Csaba szocialista fővárosi politikus sem osztogatott lakásokat, sőt az ellátás minősége és a helyek befogadóképessége is kisebb volt, mint most.
Tarlós István kijelentette: nem tudja másként értékelni a demonstrációt, mint nyilvánvaló politikai motiváció alapján elhatározott - álláspontja szerint - anarchista félrevezető akciót.

A főpolgármester szerint a szocialista párt fővárosi részlege "képmutató, kétkulacsos játékot mutat". Horváth Csaba főpolgármester-helyettesként tehetetlen volt annak idején, most pedig egyértelműen a tiltakozók mellé áll, míg két MSZP-s kerületi polgármester, Tóth József és Szabados Ákos tiltott közterületeket jelölt ki, s a XIII. kerület hozta meg a legszélesebb körű, legszigorúbb döntést ezekről - mondta.

Hozzátette: a kerületi döntésekről a közgyűlés nem fog szavazni, azok a törvény erejénél fogva kerülnek a rendeletbe.

Szóbeli figyelmeztetést kaptak a tüntetők

Szóbeli figyelmeztetésben részesítette a rendőrség a Fővárosi Közgyűlés ülésén tüntetőket - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

A demonstrálókat jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt figyelmeztették.

A Város Mindenkié civil szervezet reggel kezdett demonstrációba az ülésteremben a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt. Ezzel megakadályozta, hogy a Fővárosi Közgyűlés elkezdje munkáját, ezért Tarlós István főpolgármester fel is függesztette annak ülését, majd kérte a rendőrség segítségét.

A tüntetőket a rendőrök röviddel dél után kivitték a teremből, majd a Fővárosi Közgyűlés megkezdte ülését.

Feloszlatták A Város Mindenkié tüntetését

Feloszlatta A Város Mindenkié tüntetését a rendőrség a Fővárosi Közgyűlésben csütörtökön. A rendőrök egyenként vitték ki az ülésteremből a földön ülő aktivistákat - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről.

A civil szervezet reggel óta demonstrált az ülésteremben a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt. Mivel megakadályozták, hogy a testület elkezdje munkáját, Tarlós István főpolgármester fel is függesztette az ülést.

Tarlós István röviddel dél előtt azt közölte, zárt üléssel kezdik meg a munkát, ezért előbb a rendészeket, majd a rendőrséget kérte fel munkájuk biztosítására.

Egy rendőr a közgyűlésen azt mondta, hogy a demonstrálók magatartása a közgyűlés működését súlyosan megzavarja, ezért feloszlatja a demonstrációt. Felszólította őket, hogy a jogsértő magatartásukat fejezzék be, és hagyják el a termet. Mivel ez nem történt meg, a 30-40 demonstrálót a rendőrök egyenként, ölben vitték ki a teremből. A kiürítést mindegy fél óra alatt befejezték, a Fővárosi Közgyűlés zárt üléssel folytatta a munkáját, majd rövid idő után ismét nyilvánosan folytatódott az ülés.

Zárt üléssel kezdik a munkát

Zárt üléssel kezdi meg munkáját csütörtökön röviddel dél előtt a Fővárosi Közgyűlés.

Tarlós István főpolgármester az ülésteremben ezért felkérte a rendészeket, hogy udvariasan kérjék fel a tiltakozókat, hogy hagyják el a termet. A Város Mindenkié aktivistái továbbra is hangosan tiltakoznak a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt, ezért Tarlós István felkérte a BRFK-t ismertesse a demonstrálók kötelességeit.

Feloszlatják A Város Mindenkié tüntetését a városházán

Feloszlatja A Város Mindenkié tüntetését a rendőrség a Fővárosi Közgyűlésben, a rendőrök folyamatosan viszik el a földön ülő aktivistákat - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről csütörtök délben.

A civil szervezet reggel óta demonstrál az ülésteremben a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt. Ezzel megakadályozta, hogy a testület elkezdje munkáját, ezért Tarlós István főpolgármester fel is függesztette annak ülését.

Tarlós István röviddel dél előtt közölte: zárt üléssel kezdik meg munkát, ezért előbb a rendészeket, majd a rendőrséget kérte fel munkájuk biztosítására.

Mintegy három tucat demonstráló maradt a teremben, őket a rendőrök egyenként, ölben viszik ki a teremből.

Tarlós: rövidesen megkezdi munkáját a testület

Rövidesen megkezdi munkáját a Fővárosi Közgyűlés, a tiltakozókat felszólítják ennek lehetővé tételére - jelentette be a főpolgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Tarlós István jelezte: megadta a lehetőséget a tiltakozásra, a Város Mindenkié két és fél órája tüntet az ülésteremben, "minden civilnek mondott szervezet" kifejthette álláspontját, most azonban már megkezdik a munkát. Ha ezt meghiúsítják, akkor egyebek mellett már köztestület munkájának akadályozásáról lehet beszélni - fejtette ki álláspontját.

Mint mondta, nem engedi, hogy politikai szándékok alapján "szétzilálják" az ülést.

Tarlós István közölte: a rendészet fel fogja kérni az illetékeseket, hogy tegyék lehetővé a munkát. Ha a tiltakozók nem engedik helyükre a képviselőket, a Budapesti Rendőr-főkapitányság hangosbemondón ismerteti a kockázatokat és a lehetséges fejleményeket.

A főpolgármester kitért arra, hogy a szervezet demonstrációja miatt veszélybe került a 18 órára meghirdetett közmeghallgatás is.

Megjegyezte: a testület egyebek mellett olyan közérdekű előterjesztésekről döntene, mint az útfelújítások, városrehabilitációs pályázatok, költségvetés-módosítás és a közlekedés tarifáinak csökkentése.

A sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP-frakció minden tagja részt vett.

A Város Mindenkié csoport csütörtök reggel megakadályozta a Fővárosi Közgyűlés ülésének megkezdését, ezért Tarlós István felfüggesztette az ülést. A civil szervezet a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet ellen demonstrál. A hajléktalanokat és segítőiket tömörítő szervezet a tervezet visszavonását kéri, mert azt embertelennek, értelmetlennek tartja, és véleménye szerint nem oldja meg a lakhatási és hajléktalansági válságot, bűnözőként megbélyegzi a hajléktalanokat.

A Jobbik támogatja a hajléktalanokkalkapcsolatos javaslatot

A Jobbik fővárosi frakciója támogatja azon rendelettervezetet, amely szabályozná, hogy mely közterületeken tiltanák az életvitelszerű tartózkodást.

Losonczy Pál frakcióvezető csütörtökön újságíróknak azt mondta, bár fájdalmas pontról van szó, valahol el kell kezdeni a probléma megoldását, mert azzal, hogy folyamatosan "a szőnyeg alá söprik" a problémát, nem oldják meg a kérdést.

Hozzátette: ezzel megteremthetik számukra a lehetőséget, hogy fenntartsák önmagukat és vissza tudják vezetni őket a társadalomba.

A Fővárosi Közgyűlés ülését Tarlós István főpolgármester felfüggesztette, mert a Város Mindenkié csoport tiltakozik az ülésteremben a rendelettervezet miatt.

Város Mindenkié: vonják vissza a hajléktalanokat érintő rendeletet

A Város Mindenkié szervezet a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet visszavonását követeli, ennek érdekében tiltakozott énekléssel és versszavalással csütörtök reggel a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt - tudatta a csoport közleményben az MTI-vel.

A hajléktalanokat és segítőiket tömörítő szervezet azt írta: a rendelettervezet nemcsak embertelen, de értelmetlen is, mert nem oldja meg a lakhatási és hajléktalansági válságot, bűnözőként megbélyegzi a hajléktalanokat. Szerintük ma Magyarországon nincs elég szállóhely a hajléktalan emberek számára, és ezt Pintér Sándor belügyminiszter is elismerte.

A legtöbb hajléktalanszálló csak krízismegoldás, hosszú távon nem jelentenek kiutat, mert a legtöbbjük túlzsúfolt, és embertelen körülmények uralkodnak bennük. Ráadásul az érdemi lakáspolitikai hiánya miatt a
szállókról nagyon keveseknek van továbblépési lehetősége - írták.
A Város Mindenkié azt is követeli, hogy dolgozzanak ki egy olyan lakhatási stratégiát, amely "valódi kiutat kínál a hajléktalan embereknek, megelőzi a tömeges lakásvesztést és segítséget nyújt a lakhatási szegénységben élők tízezreinek". A szociális bérlakásrendszer fejlesztése, az üres lakások felhasználása, illetve ennek ösztönzése lenne a helyes irány a kiszolgáltatott emberek kitiltása és büntetése helyett - közölték.

A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülését a szervezet tiltakozó akciója miatt Tarlós István főpolgármester felfüggesztette. A közgyűlésen egyebek mellett arról a közterületi szabályozásról is döntöttek volna, amely szerint meghatározott területeken tilos lenne életvitelszerűen tartózkodni.

Kommunikációs igazgató: bármikor határozatképes a testület

A Fővárosi Közgyűlés határozatképessége bármikor biztosítható, lehetséges, hogy a testület csak este kezdi meg a munkáját - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója csütörtökön újságírókkal.

Azt mondta, a Város Mindenkié csoport "továbbra is fizikailag megakadályozza a képviselők munkáját", de a későbbi kezdés a testületnek nem jelent problémát, bármikor határozatképes, az ülés bármikor megtartható, akár éjfélkor is.

A kommunikációs igazgató furcsának nevezte, hogy a tiltakozók még nem is tudják, hogy mit szavaznának meg a képviselők meg, vagyis "vakon tiltakozik".

Szűcs Somlyó Mária elmondta: a csoport akciójával valószínűleg megakadályozta a 18 órára meghirdetett, éves közmeghallgatás megtartását, ahol a városlakók elmondhatnák észrevételeiket.
Megerősítette, hogy rendőrségi intézkedés nem lesz.

A Város Mindenkié a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltani javasoló rendelettervezet miatt megakadályozta a Fővárosi Közgyűlés ülésének elkezdését csütörtökön. Tarlós István főpolgármester felfüggesztette a testület munkáját.

Tarlós István nem kéri a hatóságok beavatkozását

Nem kéri a hatóságok beavatkozását a főpolgármester amiatt, hogy civilek flashmobbal akadályozták meg a Fővárosi Közgyűlés ülésének megkezdését csütörtökön; a tanácskozást későbbi napszakban kezdik meg.

Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója a történtek kapcsán azt közölte az MTI-vel: a Város Mindenkié egyesület a főpolgármester és helyettese kivételével a többi választott képviselő elől "agresszívan, fizikailag elzárta az útját annak, hogy elfoglalják helyüket az ülésteremben, ezzel konkrétan megakadályozták a köztestület munkáját".

Tüntetők miatt függesztették fel a fővárosi közgyűlés munkáját. Fotó: MTI/Kallos Bea (galéria)


A főpolgármester az akció miatt felfüggesztette a testület munkáját, a közgyűlést későbbi napszakban kezdik meg. A főpolgármester nem kéri a hatóságok beavatkozását - tudatta a kommunikációs igazgató.

A Város Mindenkié mintegy 50 képviselője a hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt demonstrált.

A főpolgármester felfüggesztette a testület munkáját

A hajléktalanokat egyes közterületekről kitiltó rendelettervezet miatt a Város Mindenkié szervezet megakadályozta a Fővárosi Közgyűlés ülésének elkezdését csütörtökön. Tarlós István főpolgármester felfüggesztette a testület munkáját.

Az ülésen a civilek az életvitelszerű tartózkodást tiltó közterületi szabályozás ellen tartottak flashmobot. A több tucatnyi tiltakozó egy kiáltványt ismételt el többször is az ülés előtt, illetve annak kezdetén, ebben egyebek mellett az alaptörvény és a szabálysértési törvény módosítását bírálták. Álláspontjuk szerint az állam a büntetés eszközével kényszeríti a hajléktalanokat a szociális ellátások igénybe vételére.

Tüntetők miatt függesztették fel a fővárosi közgyűlés munkáját. Fotó: MTI/Kallos Bea (galéria)

A tiltakozók - akik közül többen LMP-s kabátot viselnek - a képviselők székei körül állva skandáltak és énekeltek, így a képviselők nem tudtak leülni.

Tarlós István a pulpituson bejelentette: felfüggeszti a testület munkáját, mert mint fogalmazott, általa nem beazonosítható emberek megakadályozták az ülés elkezdését.

Azt nem közölte, hogy ez milyen időtartamra vonatkozik, a bejelentés után távozott a teremből.

A Város Mindenkié csoport egyik aktivistája újságíróknak azt mondta: addig az ülésteremben maradnak, amíg nem vonják vissza az előterjesztést.

A testület csütörtöki napirendjén szerepel az a rendelettervezet, amely jogellenesnek minősítené a közterületi tartózkodást, egyebek mellett világörökségi területeken, aluljárókban, járdákon, valamint kerületi önkormányzatok által kért területeken. Az előterjesztés szerint a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósággal együtt olyan közterületeket határoztak meg, ahol az elérendő cél - a közrend, a közbiztonság, a közegészség és a kulturális értékek védelme - érdekében feltétlenül szükségesnek tartják a korlátozást.

Korábban

Flashmobbal akadályozzák a Fővárosi Közgyűlés ülését civilek, akik az az életvitelszerű tartózkodást tiltó közterületi szabályozás ellen demonstrálnak csütörtök reggel.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. timot 2013. november 14. 20:40
  „Elég volt az egypártrendszerekből, a politikai pártok cinkos összekacsintásaiból, a megosztottságból! No Fidesz, no MSZP!”
 • 33. queenmargareth1 2013. november 14. 19:26
  „31. Pirát 2013.11.14. 16:44 ÉN NEM PROVOKÁLTAM!NÉZZ UTÁNA, Ki mászott a másik nyakára!Ezzel lezártam!a nevem meg ott olvasható a hozzászólásaim fölött, ha jól gondolom nem vagyunk haveri viszonyban.”
 • 32. SP 2013. november 14. 18:02
  „TV székházhoz.
  Nincs összecsapás,
  ha beolvasták volna a petíciót. A szólásszabadság, a demokrácia jegyében.
  Nincs összecsapás,
  ha a rendőrség szakszerűen intézkedik, tárgyalás és nem erőszak szinten.
  Nincs összecsapás,
  ha a számozatlan közel keleti import zsoldosokat nem vetnek be.
  Nincs összecsapás, ha nincs Gyurcsány.”
 • 31. Pirát 2013. november 14. 16:44
  „29#-re ! Margitka ! (ugye intelligensen szólítottam meg ? - bár az előzőekben alkalmazott megszólítást is magácska provokálta ki !) nem érzem magam kibukott, frusztrált mindenkit megbántó alaknak - olvasva a bejegyzéseit furcsa hogy ezeket épp magácska sorolta fel. DE ! mivel hogy a lehetőség és a klaviatúra minden, nem eléggé (mondjuk úgy: átlag alati) tájékozott-képzett-művelt-intelligencia hiányos embertársunk előtt is ott vagyon, és ki is használják, hogy énjük az imént felsorolt hiányosságait a többiek elé teregessék, megspékelve múltjuk és politikai nézetük sava-borsával . Ez nálam olykor veri a biztit, mert ha szó nélkül van hagyva, akkor a hülyeség kétszer ragadósabb lesz ! Ne feledje hogy ez egy nyitott vélemény fórum, a DM cikkeihez kapcsolva . Nos az általam "normál"-nak vélt kategórián kívül eső , bejegyzéseket szoktam meg- zrikálni....és számomra biztató, hogy csak a nagyon mércén aluli néptársaktól szoktak egyet nem értő észrevételek visszajönni ... és ez nem azt jelenti, hogy sérthetetlen vagy igazlátó lennék - mert minden elképzelése dacára van önkritikám, sőt ha hiszi, hanem - még humorom is ! Csókoltatom és szép estét”
 • 30. Ebgondolat 2013. november 14. 16:06
  „28. Pirát 2013.11.14. 15:24
  Rögeszméid neked vannak! Ellenben a tévészékáz megtámadásával, kirablásával, felgyújtásával, amit a hozzád hasonló húgyagyúak követtek el! Megértem, hogy kínos...”
 • 29. queenmargareth1 2013. november 14. 15:40
  „szerintem nincs politikai háttere, emberség háttere van.
  Pirát!Mitől vagy ennyire frusztrált, hogy mindenkit mocskosul megbántasz és alázol?Most kaptál egy picit vissza intelligensen! és teljesen kibuktál.Rád is vonatkozna az első mondatom második része.”
 • 28. Pirát 2013. november 14. 15:24
  „24#-es ! kutya-konok gondolataid vannak, hogy nem bírsz leszakadni a tv-székház témáról...
  vagy nálad ez már rögeszme mint Csicsónénak a bor, csak épp fordítva.”
 • 27. Pirát 2013. november 14. 15:18
  „25#-ös ! tudod: gombnyomás - másik kanális ! kedvenceid között bizonyára lesz olyan, ami egész estés csámcsogást rendez ezen alkalomból...”
 • 26. majzik 2013. november 14. 15:04
  „20. SP 2013.11.14. 14:09

  Bajai út átmeneti ! Esetleg fogadj be egy - két alakot !”
 • 25. spiler 2013. november 14. 14:57
  „a tv-ben majd 20 másodperc lesz a hír---------de ha fidesz rendeszte volna akkor 4-5 perces méltatás..”
 • 24. Ebgondolat 2013. november 14. 14:44
  „9. fotelagy 2013.11.14. 12:53
  Ha szerinted a békés tüntetőkkel jóval keményebben kell bánni, akkor hogy kellett volna bánni a senkiházi gyújtogatókkal, akik a tévészékház mellett a fél várost felgyújtották? Gondolatmenetedből kiindulva talán a szemkilövés nem is volt akkora túlzás.”
 • 23. axon 2013. november 14. 14:41
  „21. achilleus
  Értem mire gondolsz. Csak arra céloztam, számtalan módon lehetne segíteni ezeknek az embereknek. A rasszizmust félretéve például: Szegeden még kisebbségi hajléktalant (sőt a belvárosban takarító közmunkást) sem láttam még. Vajon miért? Ha a ki nem mondható, le nem írható fajtájú egyéneknek jár nem hogy az ingyen lakhatás, hanem a lakás, akkor miről beszélünk?
  Majdnem mindenki megbotránkozik, ha egy kiskutyát kiraknak - én is, természetesen. De: hol van az empátia a kitaszított, lecsúszott emberekkel szemben?
  A legtöbbnek csak egy kis esélyt kellene adni. Ha nem él vele, - c´est la vie.”
 • 22. myckie 2013. november 14. 14:23
  „10. fotelagy
  Lehet így is gondolkodni, de vigyázz, mert a "nem" demokráciák első lépése nem a csórók, a magatehetetlenek vegzálása, hanem az okoskodók likvidálása! Ha véletlenül nem kerülnél közel az elnyomók köréhez, akkor joggal számíthatnál a "nem" demokráciák "kedves" elbánására" !”
 • 21. achilleus 2013. november 14. 14:11
  „15. axon 2013.11.14. 13:40
  Szállást adni és lakást adni, nem ugyanaz. Már engedtessék meg ha azt mondom, hogy LAKÁST csak azért, mert valaki hajléktalan ÉLETMÓDOT FOLYTAT adni, messzemenő igazságtalanság lenne azokkal szemben, akiknek szintén nincs lakása, de nem folytatnak látványos hajléktalan életmódot, hanem megkeresnek annyit, hogy egy albérletben meghúzzák magukat. Ismerek ilyen embereket. Vannak viszont a hajléktalan SZÁLLÓK, azoknak a befogadóképessége sohasem nőtt annyit Budapesten, mint Tartós főpolgármestersége alatt. Ami a megfagyást illeti, lényegesen csökkent az utcán megfagyott emberek száma a Demszky érához képest. Ami a megfagyásra vonatkozó megjegyzést illeti, több ember fagy meg otthon a fűtetlen lakásban, mint az utcán. Egyébként pedig kétlem, hogy egy olyan hajléktalan, aki eddig sem volt képes magának hajlékot szerezni, nem jár-e úgy a neki kiutalt lakásban, mint azok a szerencsétlenek, akik az eleve sajátjukban fagytak meg. (Ezzel arra kívántam utalni, hogy a lakást fenn is kell tartani, a bérét, rezsijét fizetni fizetni kell.)”
 • 20. SP 2013. november 14. 14:09
  „17.
  Azonnal tiltakozás lenne, a hiszti is beindulna.
  Szegeden
  sok önkormányzati épület nincs használva semmire. Hogy lehet akkor, hogy emberek utcán élnek télen is.”
 • 19. Voober 2013. november 14. 14:00
  „Sajnos a probléma nagyobb mint gondolnátok”
 • 18. Pirát 2013. november 14. 13:57
  „6#-os gra fika ! néptársam, ha lenne némi ismeretanyag a homlokod mögött, és nem az idiótizmus jele ülne rajta - meg is érthetnéd a háttérbeli mozgatórugók működését...
  na és mielőtt tovább sipákolnál, próbáld meg értelmesen elolvasni achilleus 13# bejegyzését...”
 • 17. majzik 2013. november 14. 13:48
  „12. SP 2013.11.14. 13:05
  Munka tábort kell biztosítani !”
 • 16. majzik 2013. november 14. 13:48
  „12. SP 2013.11.14. 13:05
  Munka tábort kell biztosítani !”
 • 15. axon 2013. november 14. 13:40
  „Annyira propagálják ezt a közmunka szöveget. Miért ne lehetne ezeknek a szerencsétleneknek munkát adni és cserébe fizetést, vagy szállást és ellátást kapnának? Meg kellene próbálni a szenteskedő szövegelés, kitiltás helyett.
  Én is találkoztam már részeg, kötekedő, bunkó hajléktalannal, de a többség nem ilyen.
  A Centrumnál pl. mindig csendben ül egy kisöreg (télen -10 fokban is), senkit nem zavar. Ha arra járok adok neki pénzt, megköszöni, ennyi. Az állapota alapján már régen kórházban lenne a helye; hol vannak a szociális munkások?
  A cikkből idézve: "Példaként említette: az önkormányzatnak ha akarna sem lenne módja lakást adni a hajléktalanoknak, hiszen a fővárosnak 149 lakása van, abból száz lakhatatlan." Tarlósnak biztos derogálna ott lakni, de a hajléktalanoknak nagyon is számítana, hogy fedél van a fejük felett.
  Évente hány ember szokott télen megfagyni az utcán???”
34 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áldozata barátnőjét is megszurkálta egy salgótarjáni gyilkos

Őrizetbe vettek egy salgótarjáni férfit, aki megölt egy 46 éves nőt és annak barátnőjét is megszurkálta egy késsel. Tovább olvasom