Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

A T-Mobile és kisebb szolgáltatók is adnak díjkedvezményt a múlt heti hóhelyzet miatt

A héten a másik két nagy mobilszolgáltató már közzétette a hóvihar miatt biztosított jóváírások részleteit.
A T-Mobile a múlt heti hóhelyzetre tekintettel tíz perc beszélgetésidíj-kedvezményt biztosít minden lakossági és kisvállalati ügyfelének - közölte a Magyar Telekom pénteken az MTI-vel. A nagy szolgáltatók mellett a Tesco Mobile és a Blue Mobile is jelezte, hogy jóváírást ad.

Az egynapi átlagos használatnak megfelelő kedvezmény külön igénylés, regisztráció vagy jelentkezés nélkül, automatikusan igénybe vehető a T-Mobile-nál. A havidíjas előfizetők részére az első tíz perc beszélgetés díját jóváírja a cég a március 15-17. közti időszakban, bármely belföldi mobil vagy vezetékes irányba indított hívás díjából. A jóváírás a márciusi forgalomról kiállított számlákban jelenik meg. A feltöltőkártyás ügyfelek tíz díjmentes percet kapnak, amelyet a március 30-április 1. közötti hosszú hétvégén használhatnak fel mobil hívásaikban, szintén bármely belföldi mobil vagy vezetékes irányban. A kedvezmény aktiválásáról a jövő hét során sms-ben kapnak értesítést a feltöltőkártyás ügyfelek.

A héten a másik két nagy mobilszolgáltató már közzétette a hóvihar miatt biztosított jóváírások részleteit.

A Vodafone átvállalja a hóban elakadt ügyfelek belföldihívás- és sms-költségeit a március 14. csütörtök déli 12 óra és március 17. vasárnap déli 12 óra közti időszakra vonatkozóan. Az érintett ügyfelek a társaság honlapján jelezhetik igényüket, részletezve az elakadás időpontját és helyszínét, amit ellenőriz a mobilszolgáltató.

A Telenor szintén biztosít kedvezményt ügyfeleinek a március 14-15-16-ai időszakra vonatkozóan. A hóban elakadtak vagy az őket segítők, valamint azok, akik az áramkimaradások miatt akadozó mobilszolgáltatást tapasztaltak a 1747-es számra küldött, "hóvihar" szót tartalmazó sms-ben jelezheti igényüket a szolgáltatónak. A Telenor a cellainformációk és híváslisták alapján azonosítja a kérések hátterét.
A kisebb szolgáltatók, így a Tesco Mobile és a Blue Mobile is ad kedvezményt a hóhelyzet miatti kritikus időszakra.

A Tesco Mobile honlapján olvasható közlemény szerint a társaság átvállalja elakadt ügyfelei hívás- és sms-költségeit az érintett 72 órás időszakban. A jóváírási igényeket vasárnap éjfélig lehet jelezni a 1215-ös ügyfélszolgálati számon. A jóváírásra a március 14. csütörtök déli 12 óra és március 17. vasárnap déli 12 óra közti időszakban bajba jutott Tesco Mobile-ügyfeleknek van lehetőségük. A társaság az adatok ellenőrzése után április 15-éig tölti fel ügyfelei egyenlegét a jogosan igényelt összeggel.

A Blue Mobile minden előfizetőjének 10 percet ad, amelyet március 30. és április 1. között használhat fel bármely belföldi normál díjas, mobil vagy vezetékes hívásra - közölte a társaság a honlapján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokba hajtott egy munkásokat szállító kisbusz Ceglédnél

Megcsúszott, majd oldalával az árokba dőlt a 441-es út Cegléd és Nagykáta közötti jeges szakaszán… Tovább olvasom