Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

A zöld demokraták öt képviselői helyben bíznak

A Zöld Demokraták Szövetsége tegnap bemutatta az önkormányzati választásokon induló jelöltjeit.
Az 1-es és a 4-es körzetben jelenleg még tárgyalnak a jelölttel, de az összes többiben már biztos a lista.

A 2-esben tehát dr. Sebestyén Ágota képviseli a zöldeket, a 3-asban Horváth Vilmos, az 5-ösben Bódis István, a 6-osban Baracskai Lászlóné, a 7-esben Balogh Imre, a 8-asban Vida Zoltán, a 9-esben Czvitkovics Zsuzsa, a 10-esben Árvai-Oltyán Ferenc, a 11-esben Oltyán Ferencné, a 12-esben Szabó Tibor, a 13-asban Smidt Adél, a 14-esben Orbán János, a 15-ösben Soós Béla, a 16-osban Bartha István, a 17-esben Jenei Ferenc, a 18-asban Reuter György, a 19-esben Táncos Orsolya, a 20-asban Menyhárt Zoltán, a 21-esben pedig Venesz László.

A sajtótájékoztatón elhangzott: a zöld demokraták célja az, hogy három-öt képviselői helyet szerezzenek a választásokon.
A rendezvényen részt vett a zöldek által támogatott Kovacsics Imre civil polgármesterjelölt, aki bejelentette: ha nyer, indítványozni fogja, hogy az érdemi munkát végző bizottságok külsős helyeit ne a politikai szervezetek embereivel, hanem civil szakértőkkel töltsék fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen a takarékos otthon?

Ha kellő figyelmet fordítunk a lakás építésekor, átalakításakor az alapvető kellékek beszerzésére, nem csak anyagilag járunk jól, hanem környezetünket is kíméljük. A takarékos megoldások némelyike ráadásul nem is annyira pénz, mint inkább odafigyelés kérdése. Takarékos tippek ingatlantulajdonosoknak. Tovább olvasom