Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Európára kacsint a Rába

Európai road-show-ra indul a Rába Járműipari Holding Rt. A világ egyik legnagyobb futóműgyártója piaci jelenlétének megerősítése érdekében öt ország kilenc vezető társaságának tart prezentációt.
Bíznak a sikerben
Ennek érdekében Európa vezető haszongépjármű-gyártóival igyekszik megismertetni termékeit. A körút első állomása az ausztriai St. Valentinben található Steyr cég. Dr. Fekecs Béla, a Rábához tartozó futómű kft. ügyvezető igazgatója elmondta: az osztrák, német, belga, francia és olasz állomásokat érintő road-show elsősorban speciális erő- és földmunkagépek gyártásával foglalkozó vezető járműipari cégek számára biztosít alkalmat a Rába által kínált együttműködési lehetőségek megismerésére. A kéthetes prezentációsorozatra Hannoverben teszi fel a koronát a Rába, az 59. Nemzetközi

Automobil Kiállításon (IAA) is. Itt a Rába bemutatja saját fejlesztésű futóműveit és futóműalkatrészeit, s elsősorban Európa vezető autóbusz- és tehergépkocsi-gyártó vállalataival kívánja megismertetni minőségi termékeit. A kiállításon bemutatja a cég az alacsony padlós autóbuszok részére kifejlesztett portál-futóműcsalád legújabb tagját, egy kovácsolt hídtestű mellső tengelyt, valamint egy terepjáró tehergépkocsikban alkalmazható hátsó futóművet is.
A futómű kft. új menedzsmentjének szándéka, hogy felelevenítse vagy kiépítse európai, főként német és orosz kapcsolatait. „Kézenfekvő a lehetőség, jelenleg mégis ezeken a piacokon csak a forgalom tíz százalékát bonyolítjuk le" – mondta az igazgató, hozzátéve, hogy jó pozíciót elsősorban az USA piacán vívott ki a Rába az elmúlt években. A tegnap indult road-show műfaja több országban bevált már, a Rába azonban először viszi „házhoz" a termékeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai Filmdíjra jelölték a Kísértéseket

Kamondi Zoltán Kísértések című filmjét is beválogatta az Európai Filmakadémia (EFA) az Európai… Tovább olvasom