Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Feladta magát Oláh Ibolya támadója

A férfi egy budapesti belvárosi vendéglátóhelyen szidalmazva, szitkozódva megtámadott több vendéget.
Védője kíséretében önként jelentkezett az V. kerületi rendőrkapitányságon az a férfi, aki kedden egy belvárosi vendéglátóhelyen szidalmazva, szitkozódva megtámadott több vendéget; gyanúsítottkénti kihallgatása megkezdődött - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön.

Mint azt a sajtó korábban hírül adta, a szórakozóhelyen egy ismeretlen középkorú férfi megverte a Megasztár énekesét, Oláh Ibolyát. Az énekesnőhöz az egyik budapesti kávézóban "Te vagy az az Oláh Vera?" felkiáltással ment oda, és amikor egyik barátnője csitítani akarta a férfit, válaszul ököllel arcon ütötte. A lánynak eltörött az orra. Ezt követően a férfi széklábbal megütötte Oláh Ibolyát, akinek felrepedt a szája.

A BRFK azt írta: két nő tett feljelentést az V. kerületi rendőrkapitányságon, amelynek munkatársai nyomozást rendeltek el garázdaság és súlyos testi sértés kísérlet bűncselekmények gyanúja miatt és haladéktalanul megkezdték az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását.

Miután a férfi önként feladta magát, ellene két rendbeli súlyos testi sértés kísérlete bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik tovább az eljárás.

Olvasóink írták

 • 6. adamantium 2011. december 23. 14:13
  „5. macs 2011.12.23. 11:04
  eddig ér az eszed, arról nem vitatkozik senki mert egyértelmű. ami nem egyértelmű a magyar jogrend szerint az, hogy súlyos vagy könnyű egyszeres vagy többszörös
  ülj le egyes”
 • 5. macs 2011. december 23. 11:04
  „Azért érdekes, hogy egyikötök se azon akadt ki, hogy a férfi tetlegesen bántalmazott két nőt. A véleménynyilvánításnak ezer meg egy módja van, a tetlegesség nem tartozik közéjük.
  És csak halkan kérdem, ha veletek történe hasonló, akkor csak azon vitatkoznátok, hogy egy vagy kettő és 8 nap vagy kevesebb?”
 • 4. TAZ 2011. december 23. 08:25
  „Ha mind ketten figyelmesen olvastátok volna "kísérlet", vagyis nem befejezett bűncselekményről van szó! Az orrcsonttörés esetében viszont már befejezett súlyos testi sértés az az nem kísérlet, a széklábbal arconütés, ha csont nem tört befejezett könnyű testi sértés, ami magánindítvány előterjesztése esetén szintén büntetendő, vagy súlyos testi sértés kísérlete, ami hivatalból üldözendő bűncselekmény, és természetesen + egy garázdaság.”
 • 3. adamantium 2011. december 22. 22:44
  „2. csafe 2011.12.22. 22:17
  ha figyelmesen elolvastad volna: "ellene két rendbeli súlyos testi sértés kísérlete bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik tovább az eljárás."
  hány rendbeli van odaírva? egy vagy KETTŐ?
  egy eltört orrocska az egy, de egy kirepedt száj az nem kettő”
 • 2. csafe 2011. december 22. 22:17
  „1. adamantium
  Ha figyelmesen elolvastad volna, észrevehetted, hogy a barátnőjének eltörött az orra! Az nem gyógyul 8 nap alatt. Remélem jól megfingatják ezt a vadállatot, hogy legközelebb százszor is meggondolja, hogy hőbörögjön, akárkivel is!”
 • 1. adamantium 2011. december 22. 21:02
  „a száj felrepedése 8 napon belül gyógyuló sérülés. tehát nem súlyos testi sértés”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A CBA is elfogadja az Erzsébet-utalványt

Valamennyi CBA üzletben beváltható lesz az étkezési jegyet felváltó és a béren kívüli juttatások… Tovább olvasom