Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Hatalmas választási gyűlésre készül a Fidesz

Március 29-én békemenet is lesz a fővárosban.
A 2014-es országgyűlési választási kampány legnagyobb választási gyűlését tartja szombaton a budapesti Hősök terén a Fidesz-KDNP pártszövetség - közölte a nagyobbik kormányzópárt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnap a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt azt mondta, "mosolygós, vidám, fiatalos tavaszi összejövetelre" számítanak, és nagyon sok családot várnak.

Elmondta, március 29-én délután 3 órakor kezdődik a választási szövetség nagygyűlése, melyen beszédet mond Joseph Daul, az Európai Néppárt nemrég megválasztott elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, valamint a határon túli magyarság képviseletében Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Nyitrai Zsolt jelezte, Joseph Daulnak ez lesz az első külföldi szerepvállalása, és arra hívta fel a figyelmet, hogy szimbolikus jelentése is van annak, hogy egy vezető hová látogat el először külföldön. Hozzátette: az, hogy Joseph Daul elfogadta meghívásukat, annak tudható be, hogy az Európai Néppárt a Fideszre és annak vezetőjére mint nagyon komoly stratégiai szövetségesre tekint, olyanra, akire mindig lehet számítani.

Közölte, a Civil Összefogás Fórum képviselői, vezetői arról tájékoztatták, hogy szombaton "minden idők legnagyobb békemenetére készülnek", és a délután egy órakor, a Kossuth térről induló békemenet az Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy úton a Fidesz-KDNP nagygyűlés helyszínére, a Hősök terére vonul majd, ahol csatlakoznak a nagygyűlés résztvevőihez.

Nyitrai Zsolt azt mondta, arra kérik minden szimpatizánsukat, hogy vegyenek részt szombaton a Kossuth térről induló békemeneten, majd a Fidesz és a KDNP választási nagygyűlésén is.

Kérdésre elmondta, a kulturális programokkal színesített Hősök terei választási nagygyűlés várhatóan csak valamivel lesz hosszabb, mint egy óra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a nagykőrösi gyilkosság feltételezett elkövetőit

Tavaly szeptemberben egy 92 éves nőt otthonában bántalmaztak, értékeit elvitték. Az asszony a… Tovább olvasom