Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Lendvai: öt jelölt az EU-biztosi posztra

MSZP országos elnöksége öt személyt ajánl Bajnai Gordon miniszterelnök figyelmébe, hogy közülük jelölje az Európai Bizottság magyar biztosát - közölte Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke kedden a párt országos elnökségének ülése után.
Az elnökség sorrendben a következő politikusokat ajánlja: Veres Jánost, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettesét, volt pénzügyminisztert, Herczog Edit európai parlamenti képviselőt, Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatóságának tagját, Kovács László jelenlegi EU-biztost és Vadai Ágnest, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárát.

Olvasóink írták

  • 2. KolompárRómeó 2009. október 14. 09:27
    „Na, Veres elftárs beáll a polihisztorok sorába? Lumpenmóni és drasztikustibi után egy újabb mindentudó zseni.”
  • 1. igazságkereső 2009. október 14. 09:09
    „Kitűnő a névsor,jót is tesz az országnak, ha ezek az emberek elhagyják az országot,de szívesen ajánlanám magát Lendvai Ildikót is Eu. biztosi posztra. csak már ne lenne az országban.Komolyan mondom, hogy Kovács László MSZP-s elnöksége alatt sem érte annyi kár Magyarország polgárait, mint e rövid Lendvai tevékenység alatt.Csak azt is jó lenne már tudni, hogy "mitől dagad Lendvainak ennyire a büszkeségtől a melle"mikor Ő is pontosan látja, hogy az ország lakossága egyre inkább ellehetetlenül úgy anyagilag,mint erkölcsileg.Közben sok-sok tízmillió forint kerül kifizetésre egyeseknek, miközben a kormány áldásos tevékenységének köszönhetően már a számlák kifizetésére sincs lehetőség, folynak a lakás elvárverezések,miközben az MSZP vezérkar "tobzódik" az önhittségben, a tévedhetetlenségben - nem véletlenül nem írtam szándékosságot -,nem árt az óvatosság!Kérdés: ugyan mitől van ez a fene nagy magabiztosság??!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyarországi romák helyzetét vizsgálja az Európa Tanács

A magyarországi romák helyzetét, a népcsoportot érő hátrányos megkülönböztetést és az életellenes… Tovább olvasom