Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 7°C Még több cikk.

Megszúrtak egy taxist a Keleti pályaudvarnál

Megszurkáltak egy taxist a fővárosban, a VIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást - közölte a rendőrség.
A BRFK szerint szombat este érkezett bejelentés arról, hogy a Keleti pályaudvar melletti taxi drosztnál előzetes szóváltást követően egy taxist megszurkáltak. Az eddigi adatok szerint este fél nyolckor három férfi intett le egy taxit Budapesten, a IX. kerületben, majd a Keleti pályaudvarhoz vitették magukat. Amikor megérkeztek, két férfi elment pénzt váltani, a harmadik társuk azonban a helyszínen maradt. Miután sok idő elteltével sem tértek vissza a pénzzel a férfiak, a taxis kérte az ott maradt harmadik férfit, hogy fizesse ki a viteldíjat, de ő azt mondta, hogy nincs nála pénz.

A taxis ekkor a mögötte parkoló kollégájához ment, és kérte, hogy segítsen rávenni az utast, hogy fizessen. A férfi ekkor kiabálni kezdett a másik taxissal, amelyet dulakodás követett. Ennek során a gyanúsított többször megszúrta a taxist, majd beszaladt a pályaudvar területére. A kollégája segítségére siető megszúrt taxis megpróbálta utolérni a támadót, de erősen vérzett, ezért visszament segítségért.

A rendőrség keresi a támadókat, akik közül az egyik gyanúsított 20 év körüli, 170 centiméter magas, vékony testalkatú, vékony arcú férfi, aki fekete színű kötött sapkát és fekete színű prémes galléros kabátot viselt. A másik férfi 20-25 év körüli, mintegy 165 centiméter magas, zömök testalkatú, szőkés "süni" hajú. A harmadik gyanúsított 20-25 év körüli, 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, borostás arcú férfi, aki fekete színű kötött sapkát, és fekete kabátot viselt.

Olvasóink írták

 • 9. szilléri 2011. január 10. 18:33
  „Jozko !
  A jogvédők nem ülnek taxiba!
  Pláne nem vegyülnek el a rasszista, antiszeminista, mélymagyar, árpádsávos, délibunó ő-zös tömegben!

  Ergo !
  Ez egy többségi bennszülött probléma !

  Farkasházi tilamér után sabaton fujjjjjjjjjjjj ! ( idézet heti tetves )”
 • 8. jozko 2011. január 09. 21:46
  „Mielőtt az itt megszólalókat kirekesztőknek, elfogultaknak, rasszistáknak bélyegeznék meg néhányan -
  a jólelkű védőangyalok közül-
  azt ajánlanaám , dobják össze gyorsan a ki nem fizetett viteldíjat, a kórházi költséget, a gyógyulás idején kimaradó bevételt a taxisnak:

  És aztán lehet mentegetni a szurkálót!”
 • 7. catroot 2011. január 09. 20:27
  „Azért az szép, hogy ha kreolbőrűek, cseszik leírni a személyleírásnál, gratulálok ehhez is!”
 • 6. queenmargareth 2011. január 09. 18:08
  „vazze, csak megérzésből írtam:(”
 • 5. szilléri 2011. január 09. 18:03
  „,,A Nemzeti Taxi vezetőjétől tudjuk, hogy rablótámadás történt. Egy másik taxishoz, becenevén Tysonhoz három "C"-típusú utas szállt be tegnap este, akik közül kettő Soroksáron kitetette magát, a harmadikat pedig a Keleti pályaudvarhoz kellett szállítani. Itt hazai pályán érezve magát a férfi, fizetés nélkül akart távozni. Tyson segítséget kért kollégáitól, és a későbbi sértett, Csupa 333 érkezett elsőnek a helyszínre, akit nemes egyszerűséggel megszúrtak fizetés helyett. "

  http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=36541”
 • 4. dodó 2011. január 09. 17:44
  „"A taxis három személyt szállított kettőjüket Soroksáron kitette, egyiküket pedig a Keleti pályaudvarhoz vitte. Úgy tudjuk az utas nem akart fizetni, emiatt a sofőr a vasútállomásnál álló kollégáját hívta oda segíteni. Információink szerint, az odasiető kollégát késelte meg a cigány származású utas, aki ezt követően a helyszínről elmenekült. A megkéselt taxist kórházba szállították, megműtötték. A rendőrség jelenleg nem ad felvilágosítást az ügyben, azonban Szilágyi Györgytől, a Jobbik országgyűlési képviselőjétől -aki az információ hallatán azonnal a helyszínre sietett- megtudtuk, hogy István már túl van egy hasi műtéten, melynek köszönhetően már nincs életveszélyben. Szerencsére a szúrás nem ért belső szervet. Jelenleg alszik." 2011, január 9 - 17:03
  - a három cigány személyleírása:
  * Az egyik gyanúsított 20 év körüli, kb. 170 cm magas, vékony, csontos testalkatú, vékony arcú férfi, aki fekete színű kötött sapkát és fekete színű prémes galléros kabátot viselt.
  * A másik férfi 20-25 év körüli, kb. 165 cm magas, zömök testalkatú, szőkés ,,süni" hajú, férfi.
  * A harmadik gyanúsított 20-25 év körüli, kb. 170 cm magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, borostás arcú férfi, aki fekete színű kötött sapkát, és fekete kabátot viselt.”
 • 3. KolompárRómeó 2011. január 09. 17:29
  „Az a prémes galléros kabát a Blaha és a Keleti környékén a kirekesztett, meg nem értett színes kultúrára jellemző.”
 • 2. queenmargareth 2011. január 09. 16:43
  „na ugyan kik?és kik viselnek ilyen ruhát? és kik ilyen alacsonyak?:), Nem baj, lesznek ezek többen is:(”
 • 1. zero 2011. január 09. 14:59
  „Ugyan kik járnak késsel taxizni????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelentősen nőtt az elöntött területek nagysága a Tiszántúlon

Debrecen - Az olvadás következtében egy nap alatt 20 négyzetkilométerrel nőtt a belvízzel elöntött… Tovább olvasom