Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

MSZP: a kormány tegyen rendet Gyöngyöspatán!

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy tegyen rendet Gyöngyöspatán, ahol a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai "járőröznek".
Szanyi Tibor, a szocialisták elnökségi tagja szombati közleményében úgy fogalmaz: tarthatatlan, hogy az Orbán-kormány, amely tavaly júniusban büszkén jelentette, hogy két hét alatt rendet tett az országban, "valójában még Gyöngyöspatáig sem jutott el, ahol már két hete a gárda utódja, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület az úr". Mint írja, a szervezet rettegésben tartja a települést, ezért itt az ideje, hogy a kormány "ne csak a száját jártassa".

Kitér arra is: mivel Zagyva György Gyula szombaton is ott volt a Heves megyei településen, egyértelmű, hogy a mentelmi jog mögé bújó jobbikos képviselők szervezik "a két hete tartó megszállást", amelynek során "a helybeli cigány lakosság számára de facto kijárási tilalmat vezettek be".

"A magyar kisebbségek, különösen a cigányok és zsidók nevében felszólítom a kormányt, hogy az Alkotmányból kitakarítani szándékozott kisebbségek helyett a Gyöngyöspatán grasszáló +fekete csótányokat+ takarítsa ki az országból és tegyen végre rendet" - írta közleményében Szanyi Tibor.

Olvasóink írták

 • 17. novaklaszlo56 2011. március 13. 21:20
  „Hidd, ha úgy jobb neked! E remény kölcsönös, de sajnos minden reális alapot nélkülöz.”
 • 16. viza 2011. március 13. 17:49
  „Volt rá nyolc évük,hogy tegyenek valamit ezügyben...dobtak egy kis koncot a romavezetőknek, hogy nyugi legyen, ezzel a dolog részükről lezárva...”
 • 15. bánki 2011. március 13. 12:08
  „Kivételesen igaza van az MSZP-nek!

  Palesztina ! Drótkerítés és ellenőrző pontok !”
 • 14. igazságkereső 2011. március 13. 11:15
  „Az MSZP felszólítja,hogy..... Ha meg rendet szeretne tenni, akkor egyébként az országot tönkretevő, 8 évig folyamatosan uralkodott MSZP-SZDSZ konglomerátum azonnal kisebbségi ombudsman után kiált! A legjobb egyébként az lenne,ha kiállnának a "sikolyszimfóniások" sorából és mélyen csendben maradnának.Az, hogy ma itt tart országunk,épp az MSZP-nek és barátjának, a vele együtt kormányzó SZDSZ-nek" köszönhetjük" és szenvedjük meg a saját meggazdagodásukat!Mert hogy kilopták a fél országot, sajnos igaz.A Demokrata is megírta, hogy Gyurcsány Ferenc hazugságaira maga Almunia úr, pénzügyi biztos hívta fel a figyelmet és utasította Gyurcsányt,hogy korrigálja hazug állításait.Tulajdonképp ezért jött létre az őszödi beszéd! Akkor most jogos kérdés, hogy Lampert Mónika,Kiss Péter, és tettestársai milyen alapon mond bármit is?!Itt az ideje ezeknek az embereknek, a társadalom tönkretevőinek, elnyomorítóinak a teljes félreállításának!Miért is hezitálunk ezen ennyit?!!”
 • 13. 751510 2011. március 13. 08:46
  „novaklaszlo56

  Szeretném azt hinni, hogy semmi közünk hozzád...”
 • 12. novaklaszlo56 2011. március 12. 23:53
  „"Néz" > Nézz.
  Sorry.”
 • 11. novaklaszlo56 2011. március 12. 23:47
  „A rend az lenne, ha mindenki hazamenne végre.
  Nem lehettek ennyire vaksik!
  Ott áll feletted a bűvész, és csak bakancsa talpát látod. Néz fel, s lásd a kezét: azzal maginál ügyesen, s míg te a talpát figyeled, az szemedet is kitolja, s véredből ül keresztyén lakomát... Lesd csak az asztal alól az ebek közt, hátha a morzsa eléd hull. És ha igen, mard el előlem a koncot!
  Szebb jövőt. Az lesz, ugye?
  Vakok rohangálnak inuk szakadtából a sűrű, éjsötét erdőben. Hihetetlen!
  Pedig igaz. Ezt a sorsot szánjuk magunknak, hát ez lesz - a szebb jövő. Én csúnyábbal is beérném, csak mosolygós, ne vigyorgós legyen...

  Jóccakát!”
 • 10. maci52 2011. március 12. 23:17
  „Kedves voltkommunisták,ilyenkor jó FIDESZ?
  Küldjétek oda Kovács Laci bát,Gyurcsányt,Lendvait,Szekerest,Mesterházyt és még több zsírleszívó köpönyegforgatót,pistit is,Lacit is és tegyetek rendet,ne külföldön áskálódjatok a Magyarok ellen.”
 • 9. novaklaszlo56 2011. március 12. 23:03
  „Van egy végső ajánlatom: egy asztalos barátommal ácsoltatok magamnak egy keresztet. Azt a vállamra veszem, és felvonszolom Gyöngyöspatára. Ti ott ezen megfeszítetek engem, s a tetejére tehetitek a táblát: INRI. Nem, nem Jézus nazarénus Rex Judeórum, hanem Íme Novák: Romabérenc Idióta. Meg még sok egyéb, önelégült okosságot is felvéshettek a fába, nem kihagyva a zsidókat, a melegeket, meg akárkit, akik éppen vérgőzös elmétek szerint odavalók.

  De!
  Utána takarodjatok el a vackotokra végre! Ha ezt megígéritek, áll az alku, s már indulok is. Ha átvertek, lelketek rajta!

  Balsors akit... Ja. Az. Csakhogy az bennetek van, atyafiak, és ezért még sokáig, és úgy látom, egyre véresebben fog tépni benneteket. Meg engem is. Szégyellem veszettül, hogy bármi közöm van hozzátok. S van, nem kevés, túl azon, hogy én is ember vagyok. Ti is , ugye?!”
 • 8. dodó 2011. március 12. 22:04
  „Kipás Szanyiék szabadították a nemzet testére (az LMP elődpártja segítségével) a súlyos fekélyként húsunkat rágó c.bűnözést. Most meg van pofájuk egyáltalán kinyitni azt <moderálva> közpénzlesőjüket?”
 • 7. k.elvis 2011. március 12. 21:40
  „szanyi kipa: a cigányok tartják rettegésben a falut.Néha az az érzésem, hogy Szegeden nem a Gutenberg utcában, hanem a Szabadkai úti DM székházban van a zsinagóga... :)”
 • 6. Lacusch69 2011. március 12. 19:38
  „Mivel részben kisebbségi (sváb) származású vagyok, elhatárolódom Szanyi úr(?) kijelentésétől.”
 • 5. 751510 2011. március 12. 19:13
  „Fórumot téveszthettél...”
 • 4. maros50 2011. március 12. 19:04
  „4 Kedves tesókám!
  Ez nem humor kérdése mert ha a fekete csótány a németcsótánnyal mutálódik a katasztrófavédelelmnek is feladja a leckét.”
 • 3. 751510 2011. március 12. 18:50
  „maros50

  Humorod a régi...”
 • 2. maros50 2011. március 12. 18:45
  „A csótányírtás napjainkban elkerülhetetlen tevékenység közé tartozik.A NÉMETCSOTÁNY a legveszélyesebb. Előfordulási helye Gyögyöspatától - Dócig mindehol előfordul. A csótányírtás legkorszerübb technologiája a gélezés.előnye,hogy a legkisebb zavarással jár és folyamatossan fejti ki hatását. Előnye még,hogy a környezetet nem károsítja.”
 • 1. zero 2011. március 12. 18:01
  „A szervezett tartja rettegésbe a települést ?,,,<moderálva>”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábítószer-terjesztőt fogtak el Nyíregyházán

A kábítószer eladása közben ütöttek rajta egy drogdíleren péntek este Nyíregyházán; a 26 éves… Tovább olvasom